Linda R.

Linda R.

Відповідає протягом 48 годин на 70% повідомлень.
70% 48 год.+
Приймає нових учнів

Linda R.

Приймає нових учнів

Pomoc se studiem pro maturanty a bakaláře, kariérové poradenství

  • 2 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 400 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Відповіді на запитання

Опис

Ahoj, jsem Linda a nabízím online přípravu k maturitě z ČJ, NJ, D a ZSV.

Studentům VŠ v bakalářských programech nabízím pomoc s psaním seminárních a bakalářských prací z humanitních oborů, především vyhledávání zdrojů, vytváření struktury práce, design výzkumu a kvalitativní analýza dat.

Vystudovala jsem sociální pedagogiku a poradenství na FF MU a v současnosti dálkově studuji učitelství německého jazyka a dějepisu na PdF MU. Během studia jsem doučovala především češtinu a němčinu. Po studiu jsem působila jako kariérová poradkyně na ZŠ a také jsem pomáhala studentům, kteří u nás byli na praxi s tvorbou bakalářských prací, když jejich vedoucí nebyl dostatečně aktivní.

V současnosti jsem na rodičovské dovolené a ve volném čase bych rád opět pomáhala studentům dosáhnout jejich cílů.

Pro zájemce nabízím i poradenství při výběru SŠ nebo VŠ. Na základě osobních předpokladů, zájmů a studijních výsledků pomůžu s výběrem vhodné SŠ nebo VŠ.

Cena za lekce se odvíjí od náročnosti přípravy. Např. Příprava k didaktickým testům je méně náročná než tvorba jazykových lekcí na míru nebo podpora při psaní seminární práce.

Типи уроку

Standardní lekce

400 Kč / 55 хв.

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Linda R.

Prchající sirotci v právu

Dobrý den. Jsme zvídavá. Zajímá mne kde co. Mám dotaz ohledně toho,co a jak se bude dít se prchajícím sirotkem. Když prchají teď třeba samy děti z Ukrajiny. Děti do 18 let věku. Čeká je umístění do rodiny,do děckého domova nebo do domova mládeže , či kam? Děkuji za odpovědi. Soňa.Domimika…