Johana Š.

Johana Š.

Відповідає протягом 17 годин на 60% повідомлень.
60% 17 год.

Johana Š.

Nejlepší a hlavně zábavné doučování angličtiny, biologie a zeměpisu

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  250 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 250 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Ahoj,
Nabízím výuku Angličtiny online s personálním přístupem. Můj level je C1 a studuji ekologii v Anglii. Jsem schopna dobře učit základní gramatiku, konverzaci, porozumění textu, poslouchání. Cokoli, co Vás nebo vaše děti zajímá a baví můžu zakomponovat do lekcí aby učení byla větší zábava a aby jste zvládli rychle mluvit o věcech, co vás doopravdy baví.

Dale nabízíme doučování BIOLOGIE. Biologie je a vždycky byl můj nejoblíbenější předmět a nyní ji studuji v Anglii. Z biologie jsem odmaturovala za 1 a mám skvěle udělané materiály, které ráda studentům poskytnu. Zoologie nyní dělám i v praxi takže studentům můžu poskytnou poznatky, které by i člověka, co nenávidí vědu by přeměnily v nadšeného biologa.

Z GEOGRAFIE/ ZEMĚPISU jsem také odmaturovala za 1. Mám skvělé materiály k většině témat, které ráda studentům poskytnu. Procestovala jsem 15% světa takže studentům můžu pomoci informace o státech dostat do hlavy tak, že už to nikdy nezapomenou. Důležitá je láska ke geografii, kterou si myslím že studentům zvládnu předat.



Типи уроку

Standardní lekce

250 Kč / 55 хв.