Jitka D.

Jitka D.

Відповідає протягом 18 годин на 25% повідомлень.
25% 18 год.

Jitka D.

Online výuka angličtiny, dějepisu & příprava na zahraniční školy

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  250 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 250 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Moc ráda pomůžu s doučováním angličtiny (hlavně konverzace), dějepisu a dalších humanitních předmětů. Také mohu pomoci s přípravou na studium v zahraničí a přijímacími zkouškami.

Při výuce angličtiny dbám, aby studenti co nejvíce mluvili - ať už o sobě nebo o věcech, ke kterým mají blízko. Většinou pracuji s vlastními materiály, ale ráda se podívám na to, s čím studenti potřebují pomoct do školy. Po každé lekci posílám krátké shrnutí slovíček a frází, ve kterých studenti buď chybovali nebo se je nově naučili, a k tomu všemu i kratičký domácí úkol, který pak společně zkontrolujeme.

V roce 2018 jsem obhájila certifikát Cambridge Advance English (CAE) (C1). Mám za sebou čtyři roky vysokoškolského studia v angličtině ve Skotsku a momentálně studuji magistra na University of Cambridge.

*Jelikož teď žiji mimo Česko, všechny lekce nabízím jen online*

Moc se těším na vaše zprávy!

Типи уроку

Standardní lekce

250 Kč / 55 хв.
Karolína F.

Karolína F.

Неперевірена заявка

S Jíťou je doučování na jedničku. Hodiny vede zábavnou formou, kde se zaměřuje také na věci, které mi například dělaly velký problém. K dispozici mi byla také mimo doučovací hodiny. Ještě jednou moc děkuji a vřele doporučuji!

Відповідь репетитора:

Mockrát děkuji za tak krásnou zpětnou vazbu. Jsem moc ráda, že se hodiny líbily!

Martin D.

Martin D.

Неперевірена заявка

Jitka se při výuce výborně přizpůsobí Vašim potřebám, v průběhu výuky si navíc stačí dělat poznámky, aby Vám na konci dala zpětnou vazbu. To je velmi cenné a nedělá to každý.

фото та сертифікати