Anna S.

Anna S.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.

Anna S.

Doučování angličtiny, matematiky, českého jazyka online

  • 5/5 (оцінка від 3 студентів)
  • 73 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  200 Kč/год.
  • Бажаний час: ввечері, у вихідні
Ціна Від 200 Kč/год.
Бажаний час: ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Ahoj,

od září 2023 studuji 2. ročník oboru matematika a anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity v Brně.

Nabízím doučování angličtiny, matematiky a českého jazyka z učiva základní a střední školy i pomoc s přípravou na maturitu. První zkušební hodina je samozřejmě zdarma, abyste mohli zjistit, jestli Vám moje doučování vyhovuje :-)

Co se týče zkušeností, tak jsem už úspěšně doučila dvě maturantky na opravu anglického didaktického testu. Také jsem na základní škole, na gymnáziu i teď na vysoké pomáhala spolužákům s probíraným učivem.

Těším se na Vás :-)

Типи уроку

Standardní lekce

200 Kč / 55 хв.
Gabriela B.

Gabriela B.

6 проведених занять

Hledala jsem někoho, kdo by mě co nejlépe připravil na zkoušku a našla jsem Annu, která mi pomáhala s přípravou na opravný didaktický test z Angličtiny. Angličtina byla vždycky moje slabá stránka a ani jsem ji neměla ráda, ale díky společným hodinám jsem zvládla test. Našla tu slabou část a vynasnažila se ji, co nejvíc vypilovat. Její hodiny jsou zábavné a hlavně mi rozuměla, když jsem byla v koncích. Její chápavost a snaha udělala svoje, a proto bych vám ji taky doporučila. Za mě je to někdo, kdo prostě ví, co dělá.

Jana C.

Jana C.

3 проведених заняття

Moc milá holčina. Velice mi pomohla s didaktickým testem z anglického jazyka. Vždy se s ní dá domluvit. Jsem moc spokojená. Doporučuji

фото та сертифікати