Zuzana P.

Zuzana P.

Відповідає протягом 21 години на 50% повідомлень.
50% 21 год.

Zuzana P.

Doučování matematiky a chemie s důrazem na efektivitu a výsledek

Опис Відповіді на запитання

Опис

Jsem absolventka PřF UK.
Připravuji žáky a studenty na přijímací zkoušky na SŠ a na rozdílové zkoušky (kdy hrozí propadnutí / opakování ročníku). Důraz kladu na dosažení cíle a efektivitu s ohledem na čas, který máme k dispozici.

Jsem si jista, že nikdo není "antitalent" na matematiku ani na chemii, jen učitel musí mít tu schopnost a hlavně trpělivost vykládat tutéž látku různými způsoby tak dlouho, než se najde ten jeden, ten nejlepší, který zafunguje způsobem "WOW". Jelikož takových učitelů pořád není dost, hodně dětí zbytečně vzdává boj, který rozhodně je v jejich silách vyhrát.

Zárukou úspěchu je taková úroveň POCHOPENÍ učiva, kdy žák/student BEZPEČNĚ ROZUMÍ
položené otázce či příkladu a PROCVIČOVÁNÍ PŘÍKLADŮ tak dlouho, dokud NEZÍSKÁ JISTOTU při výběru správné odpovědi či správného postupu řešení.
Je třeba si předem uvědomit, že jakékoliv zaváhání stojí čas, který potom při zkoušce může chybět a hlavně, vede k vedlejším škodám způsobeným spirálou špatných myšlenek (mám to správně? nemělo to být jinak? nepočítali jsme to už někdy? jak? a nebylo to jinak? kolik mi zbývá úloh? a kolik mám na to času? ... )

Mým mottem je:
TO DÁŠ, KDYŽ CHÁPEŠ A NEVÁHÁŠ

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Zuzana P.

Definiční obor funkce

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o radu, jak vypočítat bezproblémově definiční obor. Jestli máte nějaký ověřený postup. Počítám definiční obory u různých příkladů a někdy mi vyjde správný výsledek a někdy taky ne. Přikládám v příloze mé řešení jednoho z příkladů. Na základě osy, kterou jsem si…