Soňa V. Особа підтверджена

Soňa V.

Відповідає протягом 48 годин на 50% повідомлень.
50% 48 год.+
Особа підтверджена

Soňa V.

Angličtina, čeština a španělština s přátelským přístupem :) Osobně v Praze či online, začátečníci i pokročilí

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 400 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Hezký den, nabízím trpělivou a srozumitelnou výuku angličtiny, češtiny a španělštiny pro děti i dospělé. Jmenuji se Soňa, je mi 28 let a aktuálně dokončuji studium na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Výuce jazyků se věnuji již 11. rokem.
K dětem mám hezký a přátelský vztah, výuku vždy uzpůsobuji jejich potřebám tak, aby student odcházel z hodiny nadšený, látku vysvětluji zábavně a snažím se do učení vnést i mé nadšení🙂
Také mám pochopení a dokáži pomoci i studentům, kterým učení "klasickým" školním způsobem činí potíže. Samozřejmostí jsou mnou vytvářené výukové materiály přímo na míru každému studentovi.
Angličtinu i španělštinu vyučuji od úplných či věčných začátečníků až po pokročilou úroveň, připravuji na maturitu i na mezinárodní zkoušky typu FCE a DELE, sama vlastním z těchto zkoušek certifikát z angličtiny CAE (C1-velmi pokročilý) a ze španělštiny DELE (C1-velmi pokročilý).
Pro začátečníky nabízím rychlý průlom do jazyka s cílem dorozumění se v běžných situacích a udržení konverzace na základní témata.
Španělština je má srdeční záležitost, rok studia VŠ jsem strávila ve španělské Granadě a předtím působila ve Španělsku jako dobrovolník, ráda pomohu i nadšeným cestovatelům (i budoucím Erasmákům:) ) dostat jejich španělštinu na komunikativní úroveň.
Těším se na spolupráci!

Типи уроку

Standardní lekce

400 Kč / 55 хв.