Lucie S.

Lucie S.

Відповідає в середньому протягом 1 години
1 год.
Приймає нових учнів

Lucie S.

Приймає нових учнів

Splň si Tvůj sen s angličtinou a němčinou :)

  • Пропонує онлайн-заняття

Опис

Ahoj, jsem Lucka a pomůžu Ti dosáhnout tvých jazykových cílů v angličtině a němčině!

Jazyky jsou mou největší vášní a zálibou a věnuji se jim od svých pěti let. Za tu dobu jsem vyzkoušela všemožné metody učení, ale žádná z nich nebyla tak efektivní jako individuální hodiny s lektorem, který Tě bude motivovat, posouvat a který Ti pomůže se pro daný jazyk úplně nadchnout!

Angličtině se věnuji už od školky a v prosinci 2019 jsem složila zkoušku CAE s téměř stoprocentním výsledkem, díky kterému jsem obdržela certifikát na úrovni C2. Dále jsem absolvovala výukový kurz ve Velké Británii i online kurz v angličtině Global Studies and International Relations, který byl pořádán od Florida Virtual High School. Zároveň už přes rok pracuji v online výukovém portálu Englishka.cz, kde se zabývám překlady a tvorbou studijních materiálů, transkripcemi videí a korekturami textů v angličtině.

Němčině se intenzivně věnuji posledních osm let. Mám vystudovanou osmiletou německou větev Gymnázia M. Lercha v Brně a zároveň jsem tento rok na jaře složila zkoušku DSD II (úroveň C1). Kromě toho jsem strávila šest týdnů na německém gymnáziu v Osnabrücku a jako stipendistka jsem se zúčastnila mezinárodního jazykové-poznávacího programu PAD v Německu, který je zaštiťován německou vládou. Všechny tyto zkušenosti mi pomohly k tomu, že jsem v roce 2021 obsadila 2. místo v ústředním kole německé olympiády pořádané MŠMT. Od září 2022 nastupuji na univerzitu do Vídně.

Od jara 2020 stabilně doučuji teenagery a mladé lidi. Moje lekce jsou různorodé, používám směs učebnice, vlastních materiálů a internetu (videa, písničky, hry atd.) Moje hodiny nejsou nikdy nudné a jsou cílené na individuální potřeby studenta. Protože nejlíp se člověk učí, když ani neví, že se učí. :) Pro mírně pokročilejší studenty nabízím i konverzační lekce.

CENÍK
!!učím pouze online!!
Na základě vlastních zkušeností nabízím 45minutové lekce, protože individuální lekce jazyků vyžadují opravdu hodně soustředění ze strany studenta a u hodinových lekcí už na konci efektivita výrazně klesá. Zároveň se vyvarujeme i toho, že je student „přehlcen“ a na konci hodiny úplně vyčerpán. Děkuji za pochopení. :)
VÝUKOVÉ LEKCE
AJ, NJ: 300 Kč/45 min
KONVERZAČNÍ LEKCE (od úrovně A2 výš)
AJ, NJ: 200 Kč/45 min