Diana G.

Diana G.

Відповідає протягом 22 годин на 50% повідомлень.
50% 22 год.
Приймає нових учнів

Diana G.

Приймає нових учнів

Angličtina a čeština pro zš/sš

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  200 Kč/год.
Ціна Від 200 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Dobrý den/Ahoj,
jmenuji se Diana a zaměřuji se na angličtinu/češtinu. Mým záměrem je, aby si studenti zamilovali tyto předměty stejně jako já, a proto se soustředím na individualitu a kreativitu každého z nich.
Doučuji již několikátým rokem. Mám zkušenosti se studenty jejichž první jazyk není čeština i se studenty s poruchami koncentrace a učení. Nabízím individuální přístup a tvoření pracovních listů na míru.

Studenti středních škol- doučuji literaturu a angličtinu pro studenty s úrovní A1- B2. (konverzace, gramatika, příprava na maturitu a reparáty)

Studenti základních škol- český a anglický jazyk (gramatika, literatura, konverzace, příprava na přijímací zkoušky a reparáty)

Intenzivní kurzy- každý den 1-2 hodiny se zaměřením na určitou látku. Vhodné pro ty, kteří se potřebují rychle zlepšit.

Doučuji online přes Google-meet, Zoom a Messenger. Za jednu hodinu (cca 60 min) si účtuji 200-250 korun. (záleží na požadavcích studenta)
První hodinu nabízím zdarma, abyste zjistili, jestli Vám vyhovuji. Neváhejte mě kontaktovat, budu ráda.

Типи уроку

Standardní lekce

200 Kč / 55 хв.
Pavlina N.

Pavlina N.

Неперевірена заявка

Muj syn je dvojjazycne dite a navstevuje skolu mimo Ceskou republiku. Doucovani tudiz probiha online. Syn je velmi uzavreny a měla jsem obavy, jak výuka bude probíhat. Diana predcila nase ocekavani. Hodiny jsou nesmirne zajimave, syn Diane duveruje a reaguje prirozene a bez zabran. Zpetna vazba je okamzita a kazdy tyden. Diana se peclive pripravuje a chape potreby ditete z dvojjazycneho prostredi.

Відповідь репетитора:

Děkuji, moc si toho vážím.

Magdalena N.

Magdalena N.

Неперевірена заявка

Diana, doučuje mého syna Čj a Aj. Mám perfektní zpětnou vazbu a přehled o probíraných tématech. Umí zaujmout i "nestudenta" :-) Budu ráda za dlouhodobou spolupráci.

Відповідь репетитора:

Děkuji, moc si toho vážím. :)

Deleted-465254 D.

Акаунт видалено

Неперевірена заявка

Diana mi pomohla se perfektně připravit na maturitu z anglického jazyka. Je velmi milá, vše co nechápete vám srozumitelně vysvětli. Doporučuji

Відповідь репетитора:

Děkuji. Hodně si na sobě pracovala.