Ina S.

Ina S.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Ina S.

Приймає нових учнів

Maďarský a Slovenský jazyk pro cizince online. Intenzívní vzdělávání pro děti a dospělé. #Roděně mluvící lektor.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  350 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, у вихідні
Ціна Від 350 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Vítejte na mém profilu!

Jmenuji se Ina, narodila jsem se v Šahách na Slovensku. Pocházím ze smíšené rodiny, moje matka je Slovenka a otec Maďar.
Své znalosti Slovenského jazyka jsem zdědila po své mamince a průběžně jsem je rozvíjela od raného dětství absolvováním doma, ve slovenské mateřské škole, později na základní a pak jak studentka ďalších slovenských školách na Slovensku.
Mezi mé osobní přednosti patří moje mateřská znalost Slovenského jazyka a také zkušenost s výukou dalších cizích jazyků osobně i online. Od malička mám dlouholeté zkušenosti s Maďarským jazykem, pravidelné rodinné návštěvy ve Vácu a Kisvárdě mi pomohly neustále se obohacovat o slangové a konverzační obraty či frázy, které ráda podávám dál svým studentům.
Dlouhodobě působím jak lektorka Slovenského a Maďarského jazyka pro cizince pro jazykové školy v Maďarsku a v dalším zahraničí a své lekce vyučuji přes Messenger, Skype a Whats App, on-line.

O hodinách:
- Individuální nebo skupinové vzdělávání osob ( 2-4 osoby)
-60. min. / 320 Kč ( 13 eur )
-90. min. / 481,10 Kč ( 19.50 eur )

Znalost cizích jazyků:

Slovenský jazyk: - C2.
Maďarský jazyk: - C2.
Český jazyk - B2.
Německý jazyk - středně pokročilá komunikativní jazyková schopnost.

Типи уроку

Standardní lekce

350 Kč / 55 хв.
Katarína D.

Katarína D.

Неперевірена заявка

S hodinami paní Iny jsem moc spokojena. Navštěvuji u ní maďarštinu dvakrát týdně a lekce s ní mi pomáhají odhalit vrstvy jazyka, které jsem dosud neznala. Oceňuji velice lidský, uctivý, pozitivní přístup - dokonce natolik pozitivní, že mi hodiny s ní chybí, když je z nějakého důvodu musím zrušit. Prostě skvělá lektorka. Doporučuji všem!!! Odnesete si nejem znalosti jazyka, ale také přátelství.