Marina S.

Marina S.

Відповідає протягом 43 годин на 60% повідомлень.
60% 43 год.

Marina S.

Přírodovědné předměty snadno - doučování a příprava na maturitu/příjimačky

  • 2 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  270 Kč/год.
Ціна Від 270 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Jsem nadšená do chemie, matematiky, fyziky a molekulární biologie a pracuji na vědeckém výzkumu na ústavech Akademie Věd ČR. Proto tyto předměty s radostí vysvětlím kvalitně, srozumitelně a zábavně:) Ve studiu těchto předmětu teď pokračuju na VŠCHT.

Loni jsem složila státní maturitní zkoušku z matematiky i češtiny na 95+ %. Mám přípravné materiály.

Můžu pomoct i s přihláškami do zahraničních vysokých škol. Byla jsem přijata do King's College ve Velké Británii a postoupila jsem do druhého kola přijímacího řízení do Oxfordu.

Jsem přátelská a trpělivá, mám zkušenost s práci s dětmi s poruchami pozornosti.

Типи уроку

Standardní lekce

270 Kč / 55 хв.
Valentina K.

Valentina K.

1 проведене заняття

Dobrý den, slečna Marina mi pomáhala při přípravě na opravné testy z chemie. Je velmi spolehlivá, vše mi podrobně a ochotně vysvětlila, vyšla mi vstříc i časově. Mohu jenom doporučit.

Catherine F.

Catherine F.

Неперевірена заявка

Marina doučovala syna (11 let), který chodí do specializované logopedické školy (4.třída), má dysfazii + ADHD, a potřebuje pomoc s češtinou a přírodovědou. Díky milé doučovaní se mu výrazně zlepšily známky a zvykl se pracovat s větší disciplínou a pozorností. Marině moc děkujeme a těšíme se na pokračování doučování od září.

Karina P.

Karina P.

Неперевірена заявка

Dobrý den, slečna Marina mě doučovala český jazyk, díky ní jsem odmaturovala s jedničkami. Musím říct že mi opravdu moc pomohla a naučila mě toho za par měsíců hrozně moc, takže můžu jenom doporučit. Jestli potřebujete připravit na maturita nebo se doučit na nějaký předmět, tak ona vám se vším pomůže. Je velmi vstřícná a vždycky si na mě udělala čas, když jsem to potřebovala. Za mě je to skvělá doučující, která se vším pomůže a vysvětlí stejnou látku klidně 100x, když to potřebujete. Ještě jednou moc děkuji za veškerou pomoc.