Michaela Č.

Michaela Č.

Відповідає протягом 26 годин на 40% повідомлень.
40% 26 год.
Приймає нових учнів

Michaela Č.

Приймає нових учнів

Pohoda, radost a individuální přístup

  • 2 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Dobrý den, vážení rodiče, milí studenti a milé studentky!

Jmenuji se Michaela a již několik let se věnuji doučování českého jazyka a literatury. Nezaleknu se ničeho - ani dohánění a prohlubování poznatků z hodin češtiny na ZŠ a SŠ, ani přípravy na přijímací zkoušky nebo maturitu. A věřte, že se nemusíte zaleknout ani Vy! Čeština umí být krásná a zábavná, když víme, jak na to. :)

Kdo jsem? Studentka navazujícího magisterského programu se zaměřením na vzdělávání ČJ, literatury a dějepisu. Již mám dokončené bakalářské studium a usilovně pracuji na dokončení toho magisterského.

Jakou mám praxi? Doučování jsem se začala věnovat již jako studentka na gymnáziu a od té doby se mi povedlo dovést za lepšími známkami i přijetím na školu několik úžasných a snaživých žáků. Zároveň plním praxe na pedagogické fakultě.

Co je pro mne důležité? Individuální přístup, empatie, spolupráce, zábava, radost. Věřím, že je v silách každého z nás naučit se, cokoliv si nastavíme a umaneme, a jsem moc ráda u toho. Vzdělávání a učení se jsou pro mne jedny z nejdůležitějších věcí v životě a bude mi potěšením, když se na cestu poznávání češtiny vydáme spolu.

Těším se na naši spolupráci!
Bc. Michaela

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Anna S.

Anna S.

1 проведене заняття

Míša je skvělá doučovatelka s velmi vřelým, osobním a ochotným přístupem. Připravovala mě na přijímací zkoušky na střední školu. Dostala jsem se na obě gymnázia hlavně díky češtině. Míši přístup se mi velmi líbil. Zajímala se o moje potřeby a přizpůsobovala se jim. Vždy se snažila, aby byly hodiny zajímavé a samozřejmě přínosné. Také musím dodat, že ji mám ráda i jako člověka. Je přátelská, usměvavá, pozitivní a podporující. Vždy mi vyvolala úsměv na tváři a dobrý pocit po hodině. Určitě doporučuji a v případě potřeby se na ni ještě obrátím!

Aleksandr S.

Aleksandr S.

Неперевірена заявка

Míša je skvělá doučovatelka s moc dobrým přístupem ke studentům, moc doporučuji.

Tatiana S.

Tatiana S.

Неперевірена заявка

Doporučuji. Syn se s Michaelou rád učil česky.

Michal B.

Michal B.

Неперевірена заявка

Michaela pomohla mému synovi s přípravou na přijímací zkoušky na SŚ z českého jazyka. I díky jejímu aktivnímu a profesionálnímu přístupu můj syn přijímací zkoušky zvládl velmi dobře a dostal se na obě SŠ. Mohu jen doporučit.