Tadeáš R. Особа підтверджена

Tadeáš R.

Відповідає протягом 8 годин на 80% повідомлень.
80% 8 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів

Tadeáš R.

Приймає нових учнів

Doučování češtiny a příprava na přijímačky na SŠ

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  390 Kč/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 390 Kč/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahoj, jmenuji se Tadeáš Rokos. Nabízím doučování českého jazyka a přípravu na jednotnou přijímací zkoušku z ČJ na SŠ. Čeština mě vždy bavila a rád pomůžu každému, kdo s ní má problém. Myslím si, že pokud známe a dodržujeme pár základních pravidel, může získat jedničku z diktátu nebo se úspěšně dostat na svou vysněnou střední školu opravdu každý.

Při doučování nebo přípravách na JPZ se snažím přizpůsobit požadavkům a dovednostem studenta. Během první lekce, která je zdarma, se se studentem (popřípadě s rodiči) domluvíme a zjistíme, co dělá studentovi největší problém, následně si vyzkouším základní znalosti, na základě nichž si stanovíme cíle, představíme si učební plán a podmínky doučování.

K výuce používám vlastní skripta, která vychází z RVP, různé pracovní listy, portál Umíme česky a mnohé další pomůcky.

Výuka je vhodné pro mládež na druhém stupni základní školy, zejména pro deváťáky, kteří se připravují na přijímačky, a středoškoláky, kteří se chtějí zlepšit v oblasti mluvnice.

Výuka probíhá online přes Discord, může ale i prezenční formou. V tomto případě bude výuka s největší pravděpodobností probíhat v pronajaté kanceláři ve Zlíně.

Cena lekce je: 390 Kč
Lekce trvá 50 minut.

V případě dalších otázek nebo zájmu se mě nebojte kontaktovat. Budu se na Vás těšit. Tadeáš

Типи уроку

Standardní lekce

390 Kč / 55 хв.
Adel S.

Adel S.

Неперевірена заявка

Jsem bývalá studentka Tadeáše a chodila jsem k němu na přípravu na přijímačky, které jsem úspěšně složila. A dostala se na své vysněné gymnázium. Z testu jsem měla 47 bodů z 50. Výuka probíhala, tak že jsme si procházeli učivo celého druhého stupně (docela do hloubky), do toho jsme psali didakťáky a procvičovali. Všechno vždy nachystané, přehledné a pochopitelné. Tadeáš je v poho a vždy jsem se na výuku těšila. Moc děkuju! Adéla

Відповідь репетитора:

Děkuju ♥️

Antonin T.

Antonin T.

Неперевірена заявка

S Tedem se scházím na doučování na Discordu od září. Jsem v osmé třídě a největší problém mi dělá skladby a gramatyka. Občas je doučování docela dřina, protože Ted jde do detailu, a když mi něco nejde, trénujeme to do té doby, než to pochopím. Ale nese to ovoce, a průměr z čj se zlepšuje.

Відповідь репетитора:

Tondo, gramatika s měkkým.😄👍 Ale jinak děkuju.

Aneta U.

Aneta U.

Неперевірена заявка

Tadeáš doučoval moji dceru na přijimačky a nemůžu si ho vynachválit. Skvělý přístup, skvěle připravené materiály a komunikace s rodiči. I moje dcera byla spokojená. A to přesto, že se jednalo o češtinu, tak šlo vidět, že ji výuka zajímá a asi i baví. Tadeáše můžu jen doporučit.

Відповідь репетитора:

Děkuju. Bára byla šikovná. Ať se jí na nové škole daří😄

Tomáš N.

Tomáš N.

Неперевірена заявка

Čeština mi nikdy moc nešla, měl jsem velké mezery v učivu, a protože jsem neměl pevné základy, tak jsem nepobíral náročnější učivo. V průběhu 2. pololetí 8. třídy jsem začal docházet na doučko za Tadeášem a už měsíci šly vidět první výsledky. Aktuálně jsem v 9. třídě a dovolím si říci, že už jsem své spolužáky dohnal. Z mých čtverek se staly dvojky.

Відповідь репетитора:

Udělal jsi velký pokrok 👍