Vanesa V.

Vanesa V.

Відповідає протягом 6 годин на 60% повідомлень.
60% 6 год.

Vanesa V.

předám lásku k cizím jazykům a zahraniční zkušenosti

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  240 Kč/год.
Ціна Від 240 Kč/год.

Опис

- momentálně jen online -

/Czech language for foreigners? Scroll down/

Jsem studentka třetího ročníku oboru Politologie a mezinárodních vztahů na Univerzitě Karlově, momentálně na zahraničním pobytu v Toulouse.

Vystudovala jsem osmileté gymnázium a maturovala s vyznamenáním z češtiny, angličtiny, francouzštiny a společenských věd.

Poslední rok studuji ve Francii a angličtinu používám každý den jak na úrovni hovorové, tak formální a akademické. Dokáži tak vysvětlit gramatiku a zároveň naučit, jak "neznít jako knížka". Nejraději bych vedla hodiny konverzace, rozvíjela slovní zásobu a pomáhala studentům najít pro ně nejefektivnější způsob učení. Ráda pracuji jak se školnímy materiály, tak s vlastními zdroji.

Co se týče českého jazyka, ráda pomůžu na úrovni zš i sš, ale nebráním se ani učení českého jazyka pro cizince. Ozvěte se mi a uvidíme, jestli se naše možnosti protínají.

I'd be more than happy to teach foreigners Czech, feel free to contact me. Your current level doesn't matter! I'm a native Czech speaker but my dad is a native Spanish speaker so I have long experience in explaining how our language works :) I've also participated in many tandem sessions (language exchanges).


Типи уроку

Standardní lekce

240 Kč / 55 хв.