Jacqueline A.

Jacqueline A.

Відповідає протягом 8 годин на 100% повідомлень.
100% 8 год.
Приймає нових учнів

Jacqueline A.

Приймає нових учнів

Skvele ONLINE doucovani aj 🖤

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  439 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 439 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Chcete si povídat o tom, co Vás baví, naplňuje, naprosto v klidu a jen tak mimochodem ANGLICKY? A že si nevěříte a I přes léta strávená nad učením se a "biflovanim" si pořád nevěříte natolik, abyste vedli uvolněnou konverzaci? )

Pojďme na to společně JINAK. Jako certifikovaná lektorka angličtiny , ale především od narození bilingvní osoba a polyglotka, která je zvyklá pohybovat se v multikulturním prostředí a vstřebávat cizí jazyky s EFEKTIVITOU a LEHKOSTÍ, Vám chci předat své schopnosti, rozbít Vaše bloky v konverzaci i gramatice a pomoct na Vaší cestě k sebe/vědomé angličtině.
Nabízím FLEXIBILNÍ ONLINE výuku která bude na míru šitá Vaším potřebám, v různých intenzitách a úrovních.
Napište zprávu a pobavíme se o možnostech spolupráce, která Vám bude vyhovovat a bude Váš konečně MOTIVOVAT a BAVIT. Těším se na naši společnou cestu k Vaší sebevědomé angličtině !

Типи уроку

Standardní lekce

439 Kč / 55 хв.
Alz B.

Alz B.

Неперевірена заявка

Jacqueline je super spolehliva lektorka s individualnim pristupem k zakovi. Na prvni lekci jsme si rekly jake jsou nase ocekavani, za jakym ucelem chci anglictinu zlepsit, a nyni uz pruzne pokracujeme. Umi pracovat s feedbackem, takze nic neni problem. Jacqueline ma podle me super akcent (bez cestiny), ktery umi udrzet i kdyz mluvi pomalu. Mluvime spolu vetsinou anglicky protoze jsem si to prala, ale kdyz je potreba cokoli si vyjasnit, napriklad gramatiku a podobne, prepneme do cestiny. Proto je pro me vyhodou, ze mluvi stejne dobre cesky jako anglicky:)

фото та сертифікати