Dagmar M.

Dagmar M.

Відповідає протягом 2 годин на 67% повідомлень.
67% 2 год.

Dagmar M.

Dagmar Matýsková - Doučování (i online)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  200 Kč/год.
Ціна Від 200 Kč/год.

Опис

Dobrý den,
jmenuji se Dagmar Matýsková a ráda bych se Vám touto formou představila.
Vystudovala jsem Slezské gymnázium v Opavě a následně nastoupila na 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, kde jsem studovala obor Všeobecné lékařství, nemám tedy problém s předměty jako je biologie, chemie či genetika. Z této školy jsem však přestoupila a nyní studuji obor Předškolní a mimoškolní pedagogika.
Za doby mého dosavadního studia jsem měla možnost využít a podílet se na různých vzdělávacích kurzech či programech. Mám již i zkušenosti s doučováním a to převážně dětí studující druhý stupeň základní školy. Zejména jsem doučovala předměty matematika, český jazyk ale občas i jazyk anglický. Mám ráda práci s dětmi a jsem šťastná, když jsou vidět pokroky. Nedělá mi problém užívání počítačových programů jako je například MS Teams pro online výuku. Myslím si, že doučování musí vyhovovat oběma stranám a první hodinu vždy beru jako tzv. seznamovací, kdy zjišťuji zda si s daným dítětem sedneme a zda mu bude má forma výuky vyhovovat, tato hodina je tedy zdarma a následně se můžete rozhodnout zda Vám budu či nebudu vyhovovat, vždy si cením upřímnosti.
Děkuji za věnování času pro čtení mého dopisu. Těším se na brzkou odpověď a velmi ráda s Vámi projednám možnosti spolupráce.

Типи уроку

Standartní lekce

200 Kč / 55 хв.