Balint L.

Balint L.

Відповідає протягом 4 годин на 100% повідомлень.
100% 4 год.
Приймає нових учнів

Balint L.

Приймає нових учнів

Business English With Professional Approach

  • Пропонує онлайн-заняття

Опис

Ahojte!

Roky rokúce sa zaoberám jazykmi, ako takými, ich vyučovaním a prekladom.
V roku 2017 som získal svoj prvý diplom na Univerzite ELTE v Budapešti v odbore arabský jazyk a kultúra, kde naďalej študujem, ale teraz už na katedre anglistiky.
Od 2013 som pracoval v rôznych multinacionálnych firmách, kde som riešil zorganizovanie ciest, prekladateľstvo a komunikáciu.

Svoje zahraničné vedomosti, skúsenosti som získal v Spojenom kráľovstve, Rakúsku či na Slovensku.

Výučbu anglického jazyka som začal hlavne s kurzom pre firemných zamestnancov, a študentov, pre ktorých je vyjadrovanie sa a reč problémom v anglickom, alebo inom jazyku.

Ak sa rozhodneš tak, že začneš, alebo budeš chcieť pokračovať v učení anglického jazyka so mnou, priprav sa na to, že nebudeme spolu riešiť iba nudnú gramatiku, ale naučíme sa pre bežný život tak prepotrebné výrazy, slová, na ktoré sa pozrieme, ako znejú, vyzerajú v rôznych hudbách, filmoch, či v iných materiáloch.

Začiatočníci, znovu začínajúci ,pokročilí a ašpiranti na vyššiu úroveň sa môžu prihlásiť veselo a môžu to vyskúšať na jednej bezplatnej hodine, aká je výučba jazyka so mnou.

So mnou sa nudiť zaručene nebudeš.

I offer effective English lessons to learners from complete beginner to advanced level.

In the past 5 years, I have worked mainly as a language teacher both at companies and freelance. This position let me have vast training and prowess at organising and delivering both online and face-to-face English lessons.

I alsohave experience in interpreting and translation as a result of working many years in this industry. My experience includes assignments at translating agencies, corporates, and small business as well. So far, I have carried out tasks in translation of project
documentation, reports, transportation, haulage, correspondence and contracts.

My approach constitutes a student friendly approach with a special care for the needs of my students. I am willing to adapt to the requirements of my clients as much as it is needed.

If you are interested in cooperation with me, feel free to reach out and get in contact with me.

фото та сертифікати