Jaroslav H.

Jaroslav H.

Відповідає протягом 11 годин на 40% повідомлень.
40% 11 год.

Jaroslav H.

Anglický jazyk

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  200 Kč/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 200 Kč/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:

Опис

Poskytuji doučování pro ZŠ, SŠ studenty osobně nebo on-line. Rovněž také přijmu studenty Cambridge kurzů pro získání Certifikátů do úrovně FCE (B2), nebo jen pro konverzace za účelem udržení aktuální úrovně a neztratit co už jste získali. Není problém vysvětlit jen jednu konkrétní látku a doplnit mezeru. K dlouhodobé spolupráci přijmu už jen 1 studenta.

Začínal jsem tak jako každý. A musím říct, že mi jazyky dělaly výrazný problém. Je to však ale správná metoda co nás posouvá dále. Po studiu na státních školách, které mě anglicky určitě nenaučili, jsem se zaměřil na certifikáty FCE a posléze CAE. To jsou správné kurzy, pokud je kvalitní škola, respektive lektor.

Nyní jsem se vrátil z Irska po půl roce, což je více než jakýkoli certifikát nebo kurz. Jsem rozmluvený bez klasického českého přízvuku, bohudík. Do zahraničí jsem vycestoval na vlastní pěst, mohu tedy také poskytnout poradenství a cenné rady pokud se chystáte studium jazyka zakončit v zahraničí. Projít s Vámi vaše CV nebo trénovat interview.
Výuka osobně v Brně nebo on-line doplněná o pracovní listy které sám tvořím individuálně dle potřeb studenta. Pro ty co neví jak se učit, poskytnu v začátku také poradenství k tomu jak se rychle a efektivně učit a neztratit motivaci. Mě se podařilo dosáhnout téměř z nuly do C1 za 2 roky. Další 2 pak zdokonaloval, a vyjel rozmluvit do Irska.
Pojď se učit efektivně a hlavně rychle rozmluvit. S tužkou a doplňovačkou v učebnici to nejde, to už asi víš když ses dostal až na tyto stránky.

Типи уроку

Standardní lekce

200 Kč / 55 хв.