Nikola H.

Nikola H.

Відповідає протягом 29 годин на 90% повідомлень.
90% 29 год.

Nikola H.

Konverzace v německém nebo anglickém jazyce

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  500 Kč/год.
Ціна Від 500 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ráda Vám pomohu s angličtinou nebo němčinou přirozenou formou. Společně začneme tam, kde jste skončili a posuneme Vaše znalosti na další level :-).

Studovala jsem v Německu, pracovala v USA a v profesním životě jsem vždy byla obklopena anglicky a německy mluvícími klienty a kolegy. S výukou jazyků mám mnohaleté zkušenosti.

Pokud byste se rádi dozvěděli více, budu se těšit na Vaši zprávu.
Nikola

Типи уроку

Standardní lekce

500 Kč / 55 хв.
Vašek V.

Vašek V.

Неперевірена заявка

Tuto “paní učitelku” mohu doporučit dvěma deseti. Neskutečně milá a usměvavá slečna, jejíž dokonalej přízvuk mě nikdy nepřestane fascinovat. A nejen to. Lekce němčiny s ní mě konečně začaly bavit. Děkuji!

Markéta B.

Markéta B.

Неперевірена заявка

Němčinu se učím 6 let. Měla jsem hodně učitelů, a proto vím, jak důležitý je osobní přístup. Nikola ke každé lekci připravuje velmi zajímavé informace, které jsou užitečné v běžném životě. Během lekce je vždycky aktivní. Když ztrácím pozornost, vymyslí nějakou hru. Maximálně využije dobu lekce, aby výuka byla co nejvíce užitečná. Pokud se chcete naučit jazyk co nejrychleji a příjemnou formou, nenajdete lepší učitelku.

Nikola Z.

Nikola Z.

Неперевірена заявка

Slečnu Nikolu mohu jen doporučit. Uvolněná atmosféra během výuky, příjemná a profesionální. Angličtinu má na perfektní úrovni. Moc mi pomohla se rozmluvit a vypilovat chyby.