Jan R.

Jan R.

Відповідає протягом 3 годин на 100% повідомлень.
100% 3 год.
Приймає нових учнів

Jan R.

Приймає нових учнів

Přátelský student VŠ s nejrůznější praxí - nabídka DOMÁCÍHO VZDĚLÁVÁNÍ

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, ввечері
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, ввечері
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Hledám zájemce o DOMÁCÍ VZDĚLÁVÁNÍ druháčka či třeťáčka, které momentálně pro jednoho nadaného chlapce zřizuji. Kdyby jich bylo více, zajisté bych ponížil na ceně a dal též možnost novým formám výuky. Více informací obratem po kontaktování. :)

Dobrý den/ahoj,

jmenuji se Honza. Je mi 24 let a studuji magisterské studium filosofie na FHS UK. Vždy jsem měl hlavu na řešení logických problémů, a věci jsem se tak vždy učil nikoli zvykem, ale pochopením. S dětmi mám zkušenost v podobě táborů, výuky kroužků a několikera doučování a vím, že dokážu látku předávat srozumitelně, přátelsky i s individuálním přístupem.
Budu se těšit na případnou spolupráci!

Honza

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Helena P.

Helena P.

Неперевірена заявка

Honza doučuje mého syna matematiku, ale jakmile jsem vidēla spokojenost syna, domluvili jsme se i na doučování angličtiny. S matematikou synovi pomáhá s přípravou na testy na osmileté gymnázium. Honza je vždy skvēle pripraveny, mého syna hodiny angličtiny baví a příklady z matematiky po té co Honza vše trpělivě vysvetlí, syn chápe. Velmi oceňuji trpělivost, rychle zemērení se na konkrétní tematiku, aby se syn posunul a schopnost vysvětlit srozumitelné. Vřele Honzu doporučuji !

фото та сертифікати