Ella K.

Ella K.

Приймає нових учнів

Ella K.

Приймає нових учнів

Angličtina se zkušeným rodilým mluvčím a milovníkem jazyků

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
Ціна Від 400 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Mám své kořeny v překladatelské praxi, lingvistické teorii, literární angličtině a jazykovém studiu. Právě s těmito základy vcházím do svých vyučovacích hodin, které vnímám jako kreativní prostor, kde společně se svými studenty prozkoumávat jazyk. Zajímám se o různé teorie jazykové nauky, které aplikuji u svých studentů i ve svém osobním jazykovém studiu. Je pro mne důležité pomoct svým studentům postoupit dál v jazyce, protože sama vím, jak hluboce uspokojující a motivující zážitek to je.

Jazyky vždy hrály velkou roli v mém životě. Vyrůstala jsem v bilingvním česko-anglickém prostředí, s otcem Americkým spisovatelem a matkou tlumočnicí a překladatelkou. Moji rodiče mne od malička angažovali ve svých kariérách, brali na výuku i nabízeli brigády v oboru. Vystudovala jsem Gymnázium Jana Nerudy, bilingvní francouzsko-české gymnázium v Praze, a celý život se navíc doučovala různé vzdálené jazyky jako je japonština a hebrejština. Ukrajinština bude mým pátým jazykem.

Типи уроку

Standardní lekce

400 Kč / 55 хв.
Zuzka B.

Zuzka B.

Неперевірена заявка

Eliška je moji druhou doucovatelkou, se kterou studuji angličtinu online. Lekce jsou vždy dobře připravené a šité na míru, jelikož hodně cestuji a proto potřebuji angličtinu především živou a na vysoké konverzační úrovní. Taky Ella doplňuje naše přednášky zajímavým tematickým čtením a články, které zajímají především mě:) Doporučuji, jsem velice spokojená. Thank you very much Ella!

Lubos H.

Lubos H.

Неперевірена заявка

Mam doucovani pres pul roku, jsem moc spokojeny. Zlepsila se mi anglictina rychle, lepe zvladam konverzace a poslech. Prijemny a klidny pristup! Doporucuji. Lubos H.

Відповідь репетитора:

Děkuji moc za referenci Luboši:)

Alena K.

Alena K.

Неперевірена заявка

Ella je hodně příjemná a chci ji ojet pokazde co vidim. mnam. doporucuju tuto kundicku, moje nejoblibenejsi. MOJE

Відповідь репетитора:

Prosím omluvte tento komentář. Nevím od koho je a z jakého důvodu se tento člověk rozhodl znehodnoťovat můj profil.