Lucie P.

Lucie P.

Відповідає протягом 3 годин на 80% повідомлень.
80% 3 год.
Приймає нових учнів

Lucie P.

Приймає нових учнів

Presenční i online výuka matematiky,českého jazyka, angličtiny a hudební výchovy (včetně kytary klavíru a ukulele)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
Ціна Від 400 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Jmenuji se Lucie Přádová a jsem studentkou Mezinárodní konzervatoře Praha kde studuji zpěv. Nabízím výuku hry na kytaru, ukulele, a hudební teorie pro začátečníky + mírně pokročilé. Dále doučuji Český Jazyk (i pro cizince) a Angličtinu do 7. ročníku základních škol.
Již 5 let hraji na ukulele🎶a 8 let na kytaru🎸. Rok jsem vyučovala ukulele v DDM. Ke každému z dětí se snažím mít co nejvíce individuální přístup a výuku vedu spíše kreativní a hravou formou. Věřím že hodiny pro vaše děti budou především zábavou, protože přesně proto se má hudba dělat😊.

Типи уроку

Standardní lekce

400 Kč / 45 хв.
Lucie P.

Lucie P.

Неперевірена заявка

Slečna Lucka je velmi energická, usměvavá a příjemná. Hodiny kytary vede zábavnou a poutavou formou a dokáže vše skvěle vysvětlit. Jak já tak i moje třináctiletá dcera jsme nadšené :-)

Linda O.

Linda O.

Неперевірена заявка

Lucii můžu naprosto doporučit, je to veselá a velmi talentovaná osůbka. Z toho jak vede hodiny kytary jsem nabyla dojmu, že má velmi vřelý vztah k dětem a umí jim všem veselou formou vysvětlit. Ale pokud jste starší jako já, tak Lucce určitě dejte taky šanci. Třeba vás taktéž přesvědčí, že nikdy nejste dost staří na to začít se učit hrát na kytaru, klavír, ukulele nebo dokonce zpívat.

фото та сертифікати