Sabina L.

Sabina L.

Sabina L.

Přátelsky a bez obav - Angličtina, Občanka (ZSV), Právo

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  470 Kč/год.
Ціна Від 470 Kč/год.

Опис

Prosím pro více info pište na: langerovasabina12(zavinac)gmail(tecka)com

Moc Vás zdravím, jmenuji se Sabina, aktuálně bydlím v Brně (ačkoli ve volném čase mě s největší pravděpodobností najdete na cestách), mám vystudovaný magisterský obor Právo a právní věda na brněnské Masarykově univerzitě, mou největší vášní je ovšem studování cizích jazyků. Angličtina je pro mě denním chlebem, pracuji pro mezinárodní společnost v oblasti HR (Human Resources) a přemýšlím pomalu více v angličtině než v češtině.

S dětmi ráda spolupracuji, vedla jsem několik příměstských sportovních táborů, sama jsem se několik let na profesionální úrovni věnovala synchronizovanému plavání (lekce plavání nejsou eventuálně problém, pokud máte zájem), které jsem po ukončení kariéry i několikrát v týdnu trénovala (děti ve věku 7 - 18 let). Co se týče doučování, mám 2 mladší sestry a spoustu mladších sestřenic a bratranců, které jsem doučovala.

Chtěla bych dětem hlavně nabídnou přátelské a bezstresové doučování, protože vím, jak je dnešní doba uspěchaná a vytížená (spousta kroužků atd.), proto bych chtěla nabídnout doučování jakožto hodinu, které se děti nemusí bát, ale naopak se na ni můžou těšit.

Ráda nabídnu doučování angličtiny, občanské výchovy (základy společenských věd), případně cokoli spojené s právem taky není problém.

Budu se těšit na spolupráci!
Sabina

Типи уроку

Standardní lekce

470 Kč / 55 хв.