Majda M.

Majda M.

Відповідає протягом 1 години на 90% повідомлень.
90% 1 год.
Приймає нових учнів

Majda M.

Приймає нових учнів

On-line doučování němčiny, příprava na maturitu z NJ, konverzace NJ - pro děti, mládež i dospělé

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 400 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Hallo, jsem Majda a nabízím doučování pro žáky základních a středních škol, přípravu na rozdílové zkoušky a na maturitu z NJ.
Nabízím i individuální lekce němčiny pro dospělé on-line z pohodlí domova - konverzaci, gramatiku nebo kombinaci obojího.
Vystudovala jsem ČJ a NJ na Pedagogické fakultě v Hradci Králové, mám více než 15 letou praxi ve vzdělávání na ZŠ, SŠ i VŠ, žila jsem několik let v německy mluvících zemích.
Němčina je mým koníčkem a jsem přesvědčená o tom, že ji zvládnete taky :).
Od ledna nabízím volná místa pro lekce NJ jak v dopoledních, tak v odpoledních hodinách.

Типи уроку

Standardní lekce

400 Kč / 55 хв.
Vendulka U.

Vendulka U.

Неперевірена заявка

Nelze než chválit, chválit a ještě jednou chválit! Syn nastoupil na SŠ, bez předchozí znalosti německého jazyka a za 2 měsíce pravidelných lekcí s Majdou dohnali učivo a co víc, hodiny jej opravdu baví, tolik nadšení jinde nevidím. Je tu spousta lektorů, ale pokud váháte, tak s Majdou rozhodně nešlápnete vedle. Jsem ráda, že jsme si našli právě jí, což už jsme ostatně věděli hned po první lekci! Naprosto ojedinělý lidský přístup a kvalita výuky, která umí motivovat a zaujmout a hlavně velmi rychle posouvat dál.

Denisa P.

Denisa P.

Неперевірена заявка

S Majdičkou se už učím přibližně 4 měsíce. Už při první hodině jsem věděla, že je to, co jsem dlouho hledala. A můžu jen na 100% procent doporučit. Majdička je vždy perfektně připravená na hodinu. Hodiny jsou zábavné a hlavně naučné. Na hodinu se vždy těším. Nejlepší na tom je, že Majdička je nejen úžasná učitelka ale i úžasný člověk. Už po pár hodinách si jí zamilujete tak jako já. 😊😊❤️❤️

Silvie E.

Silvie E.

Неперевірена заявка

Pokud hledáte PANÍ učitelku němčiny, tak s Majdou je to trefa do černého.Moje šestnáctiletá puberťačka řešila reparát a za měsíc se naučila to, co ve škole nezvládla za celý rok( dnes odešla od zkoušky s dvojkou na vysvědčení). Nejenže měla Majdy vždy perfektní přípravu na hodinu, ale navíc se dcera na hodiny s ní těšila.Nikdy jsem ji takhle nadšenou z učení se neviděla. Je opravdu veliká škoda, že nejsou školy plné takovýchto učitelů.