Radoslav T. Особа підтверджена

Radoslav T.

Відповідає протягом 4 годин на 100% повідомлень.
100% 4 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів

Radoslav T.

Приймає нових учнів

Doučování chemie pro základní a střední školu v příjemném prostředí a za dobrou cenu :D

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  249 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 249 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Dobrý den, nabízím doučování chemie na úrovní základní, popř. střední školy. Jsem student maturitního ročníku přírodovědného lycea v Praze, látku předešlých ročníků tedy plně ovládám. Jedná se pro mě sice o formu přivýdělku ke studiu, ale zároveň je pro mě nesmírně důležité, aby student látku pochopil. Dokážu sice přizpůsobit tempo vyučování každému studentovi, ale pokud bychom si se studentem nesedli a doučování by neprobíhalo podle představ, tak nemám problém s vrácením peněz. Můj morální kompas by si nevzal peníze za špatně odvedenou práci.
Zkušenosti s doučováním chemie mám, jak u mladších, tak starších studentů. Se všemi jsme si našli společnou řeč a jejich výsledky se po čase významně zlepšily.
Nabízím jak prezenční, tak online formu doučování. Vše je postavené na vzájemné domluvě, co se týče místa, času a honoráře. Věřím, že se dokážeme oboustranně domluvit tak, aby všichni byli spokojení.
Na závěr zde zasílám chemický vtip pro zlepšení nálady: Víte, proč se rozešel fyzikář s bioložkou?...chyběla tam chemie.
Krásný den všem

Типи уроку

Standardní lekce

249 Kč / 55 хв.