Petr K.

Petr K.

Приймає нових учнів

Petr K.

Приймає нових учнів

Zapálený a trpělivý lektor angličtiny a matematiky se zaměřením na úspěch studentů

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:

Опис

Dobrý den! Jmenuji se Petr Korec a jsem 22 letý student vysoké školy se zaměřením na ekonomii a management. V současné době jsem na programu Erasmus v Portugalsku, kde studuji výhradně v angličtině. Vždy mě bavilo doučovat a pomáhat ostatním, zejména pokud jde o angličtinu a matematiku. Mám zkušenosti s doučováním angličtiny ve 3. a 8. třídě základní školy.

Moje vášeň pro výuku pramení z lásky k učení a sdílení znalostí s ostatními. Věřím, že každý student je jedinečný a má svůj vlastní styl učení, a snažím se přizpůsobit svůj přístup tak, aby co nejlépe vyhovoval potřebám každého studenta. Moje doučování je interaktivní, poutavé a navržené tak, aby studentům pomohlo nejen pochopit látku, ale také rozvíjet lásku k danému předmětu.

Kromě akademického vzdělání mám vynikající komunikační dovednosti a trpělivé a přátelské vystupování. Věřím, že budování pozitivního a podpůrného vztahu se studenty je klíčem k tomu, abych jim pomohl dosáhnout jejich cílů. Snažím se poskytovat bezpečné a příjemné prostředí, ve kterém se studenti mohou cítit svobodně, klást otázky, dělat chyby a rozvíjet se.

Pokud hledáte doučovatele, který je trpělivý a odhodlaný pomoci studentům k úspěchu, pak už nehledejte dál! Těším se, že se s vámi budu moci podělit o svou vášeň pro učení a pomoci vám dosáhnout plného potenciálu.

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.