MARIE Š.

MARIE Š.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

MARIE Š.

Приймає нових учнів

FRANCOUZŠTINA s přehledem 📌 napiš mi o nezávaznou úvodní lekci ZDARMA

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  450 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 450 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Jsem profesionální lektorka francouzštiny a pomohu vám nastartovat či vypilovat vaši francouzštinu!

📌Konverzace do úrovně C1
📌Kurzy pro začátečníky
📌Kurzy pro pokročilé
📌Příprava na zkoušky DELF
📌Příprava k maturitě
📌Příprava na zahraniční studijní pobyt
📌Francouzština na cesty a do práce

Absolvovala jsem magisterské studium Překladatelství a tlumočnictví s francouzštinou na Univerzitě Karlově. Studovala jsem na střední škole ve Francii, kde jsem i maturovala. Díky studiu a životu ve Francii mám francouzštinu na tlumočnické úrovni C2 a mám i velmi dobrou znalost francouzského kulturního prostředí. Soukromě vyučuji od roku 2013, mám pedagogické minimum.

Učení musí být efektivní a zábavné, proto jsou mé lekce plné různých aktivit a kladu důraz na neformální atmosféru a konverzaci v cizím jazyce. Při výuce používám autentické materiály.

Záleží pouze na Vás, čemu se chcete věnovat. Nabízím dva možné scénáře pro naše společné lekce:
1) VÝUKA FRANCOUZŠTINY
2) KONVERZACE

VÝUKA FRANCOUZŠTINY
Na začátku si stanovíme cíl, kterého chcete dosáhnout. Můžeme se učit podle učebnice (doporučuji Édito, ale není problém domluvit se jinak), anebo podle mých vlastních materiálů, které jsou takovou kompilací materiálů z různých učebnic a dalších výukových materiálů. Na lekci se budeme věnovat všem typům řečových aktivit: mluvení, poslechu, porozumění textu i psaní. Důraz kladu na komunikaci, takže si budeme hodně povídat. A výuka musí být zábavná, takže se můžete těšit na hry, hádanky, klikačky, příběhy a různá překvapení...

KONVERZACE
Na každou lekci si dopředu zadáme téma, kterému se pak budeme věnovat. Výběr témat záleží jen na Vás a mohou to být základní témata jako je rodina nebo dopravní prostředky, až po témata jako je globální oteplování a geneticky modifikované organismy. Na každou lekci dopředu dostanete zadání v podobě videa nebo textu, které si doma pustíte nebo přečtete. Na lekci si pak řekneme slovíčka a fráze a hned je použijeme v praxi, protože si budeme na dané téma celou hodinu povídat. Budu se ptát na otázky související s tématem a taky budeme hrát hry na procvičení slovní zásoby i mluvení. Během lekce průběžně poskytuji zpětnou vazbu, nabízím alternativy a synonyma k Vašim odpovědím a postupně si tak budete rozšiřovat slovník.

Vyučuji pouze on-line přes Skype. Délka jedné lekce je standardně 45 nebo 60 minut, záleží na domluvě. Během lekce píšu slovní zásobu do chatu, kde si slovíčka můžete během lekce i kdykoliv po lekci zobrazit. Lekce probíhají z 90-100 % ve francouzštině.

Samozřejmě záleží jen na Vás, kolik času budete chtít francouzštině věnovat i mimo naše lekce. Já jsem jazyková mentorka, která je tu pro Vás i mimo lekce a můžete mi kdykoliv napsat. A když budete mít zájem, můžete si se mnou trénovat i psaný projev a na každou lekci vypracovat písemný úkol, na který posléze poskytnu zpětnou vazbu.

Pomůžu i s učením slovíček. Neváhejte se mě zeptat na zajímavé aplikace na procvičování slovní zásoby, na užitečné weby nebo profily na Youtube. Poradím Vám, co pomáhá mně i co pomáhá ostatním a určitě to pomůže i Vám!

Recenze od mých studentů naleznete na mém profilu na Firmy(tečka)cz: Mgr. Marie Šindelářová - Výuka francouzštiny.

Sazba za 45 minut: 450 Kč
Sazba za 60 minut: 600 Kč
Napiš mi o nezávaznou úvodní lekci v délce 20 minut ZDARMA.
Neváhejte mě kontaktovat na e-mailu m.sinde@seznam.cz.

Těším se na viděnou a na slyšenou!

Marie 🌷🌻

Типи уроку

Standardní lekce

450 Kč / 45 хв.
Marek P.

Marek P.

Неперевірена заявка

Francouzsky jsem na začátku neuměl skoro ani pozdravit, proto jsem se obrátil na paní Marii, která je profesionálkou ve svém oboru a už po několika lekcích na sobě pozoruji velký pokrok, lekce jsou dobře promyšlené a připravené na míru. Jednoznačně doporučuji :-)

Nao H.

Nao H.

Неперевірена заявка

Marie je vynikajúca, profesionálna a skúsena učiteľka, po každé perfektne pripavené rekcie. Vrelo odporúčam!

фото та сертифікати

Блоги (1)

Zase ta slovesa! Jak co nejdřív začít mluvit v cizím jazyce?

Nosnou jednotkou a pilířem každé věty je přísudek, který bývá v naprosté většině případů vyjádřen slovesem. Chcete-li tak nebo potřebujete-li se v krátkém čase naučit v cizím jazyce říct co nejvíc,…