Marie Š.

Marie Š.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Marie Š.

Приймає нових учнів

konverzace v ANGLIČTINĚ do úrovně C1 z Nového Zélandu • pojďme posunout tvoji angličtinu na DALŠÍ ÚROVEŇ 🌷

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Jestli se potřebuješ rozmluvit a rozšířit si slovní zásobu, jsi tu správně! Jsem profesionální jazyková lektorka a nabízím konverzace v angličtině a rozšiřování a upevňování slovní zásoby.

Jsem absolventkou oboru Překladatelství a tlumočnictví s angličtinou na Univerzitě Karlově. Úroveň jazyka C2 mohu doložit vysokoškolským diplomem a mezinárodním certifikátem IELTS. V letech 2019-2023 jsem žila na Novém Zélandu a angličtina byla a je základním komunikačním prostředkem v naší domácnosti. Absolvovala jsem pedagogické minimum a jsem jazykovou lektorkou od roku 2013. Pravidelně se účastním konferencí pro lektory cizích jazyků.

Na každou lekci společně vybereme zajímavé téma, kterému se budeme věnovat. Lekce se ti přizpůsobují a mohou to být základní témata jako je rodina nebo dopravní prostředky, až po témata jako je globální oteplování a geneticky modifikované organismy. Na lekci se budeme věnovat slovní zásobě, její aktivaci a praktickému využití. Budeme si povídat o tématu, budu se tě ptát na otázky a taky budeme hrát hry na procvičení slovní zásoby i mluvení. Během lekce průběžně poskytuji zpětnou vazbu, nabízím alternativy ke tvým odpovědím a postupně si tak rozšiřuješ aktivní i pasivní slovník.

Učím přes Google Meet a během lekce píšu slovní zásobu do chatu. Lekce probíhají z 95-100 % v angličtině.

Pro studenty vytvářím bezpečné prostředí, kde se mohou bez obav ptát, dělat chyby a postupně se rozvíjet.

Jsem jazyková mentorka, která je tu pro tebe i mimo naše společné lekce a můžeš mi kdykoliv napsat, pokud něco potřebuješ. A když budeš mít zájem, můžeš si se mnou trénovat i psaný projev a na každou lekci vypracovat písemný úkol, na který ti posléze poskytnu zpětnou vazbu.

Můžeme spolu sem tam oprášit i gramatiku, ale není to primární náplní mých lekcí.

Pomůžu ti s učením slovíček. Neváhej se mě zeptat na zajímavé aplikace na procvičování slovní zásoby, na užitečné weby nebo profily na Youtube. Poradím ti, co pomáhá mně i co pomáhá ostatním a určitě pomůže i tobě! Za měsíc můžem dát stovku nových slovíček, ale jen pokud budeš ty sám chtít.

A jako BONUS se můžeš těšit na spoustu kulturních zajímavostí z Nového Zélandu.

Moje sazba je
450 Kč / 45 minut nebo
600 Kč / 60 minut.
Napiš mi o první zkušební a nezávaznou lekci v délce cca 20 minut ZDARMA.

Kontaktuj mě na e-mailu m.sinde@seznam.cz.

Těším se na viděnou a na slyšenou!

Marie

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 30 хв.
Eliška Ř.

Eliška Ř.

Неперевірена заявка

Paní doučovatelku Markétu doporučuji všema deseti. Příprava je vždy perfektní (nastudování odborných článků, konverzace na míru, tipy na zlepšení skills, slovíčka k tématu a mnoho dalšího). Komunikace je také bez problému. Zkrátka vše, co od doučování očekáváte. :-)

Deleted-190d92 D.

Акаунт видалено

Неперевірена заявка

Doučování vřele doporučuji. :-) Líbilo se mi, že jsem se na hodiny mohla vždy připravit a to mi moc pomáhalo v tom, abych pak lépe komunikovala a reagovala na otázky. Hodiny vždy byly perfektně promyšlené a připravené. ;-)

Відповідь репетитора:

Kájo, moc děkuji za Tvoji referenci :)

Lukáš K.

Lukáš K.

Неперевірена заявка

Perfektní hodiny, dobrá cena, jednoznačně doporučuji. Lukáš

Michal Š.

Michal Š.

Неперевірена заявка

Už několik týdnů máme konverzace. Výuka je pestrá a vždy hezky připravená, líbí se mi, že lekce jsou šité na míru. Každou lekcí si rozšířím slovní zásobu a hravou formou jsem veden ke konverzaci. Lekce mně baví. Michal

Відповідь репетитора:

Děkuji, Michale, jsem ráda, že Vás se mnou výuka baví a snad ještě raději vidím i Váš pokrok :)

фото та сертифікати

Блоги (2)

Bilingvismus (nejen) u malých dětí

Bilingvismus se neomezuje pouze na malou část světové populace, jak by se mohlo zdát. Podle některých výzkumů jsou bilingvní až dvě třetiny světové populace.Bilingvismus je komplexní…

Strategie pro ústní část maturitní nebo mezinárodní zkoušky z cizího jazyka

Součástí maturitní zkoušky i všech mezinárodních zkoušek z cizího jazyka je mimo jiné mluvený projev, který bývá obvykle tím největším strašákem. Správná volba strategií v přípravě před zkouškou i…