Eliška N.

Eliška N.

Відповідає протягом 6 годин на 29% повідомлень.
29% 6 год.

Eliška N.

vstřícný a individuální přístup ve výuce němčiny

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Jsem absolventkou bakalářského studia na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy, kde jsem vystudovala obor Německý jazyk a Dějepis se zaměřením na vzdělávání. V současné době jsem v prvním ročníku magisterského studia na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity, obor Německý jazyk a literatura.

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Martin H.

Martin H.

Неперевірена заявка

Perfektní doučování s Eliškou. Je vidět, že je velkou profesionálkou ve svém oboru. Dokáže ušít doučování na míru, tak aby hodiny byly zábavné a zároveň člověku hodně daly. Němčina mi nikdy nešla, ale po tomto doučování cítím velký posun a tento jazyk mě začíná bavit.

Anna P.

Anna P.

Неперевірена заявка

Mám za sebou 5 doučovacích hodin s Eliškou a už vidím značné zlepšení. Hodiny jsou srozumitelné a hlavně zábavné. Vyhovuje mi také individuální přístup- možnost mít domácí úkoly, díky kterým se na němčinu podívám i přes týden, možnost zvolit si, co potřebuji probrat či zopakovat, a procvičení jak mluvení, tak psaní. Mým cílem je certifikát z německého jazyka a myslím si, že doučovací hodiny s Eliškou byla nejlepší volba, jak k certifikátu dojít. Mohu jedině doporučit! Jak už materiály v hodinách, tak přístup - vše naprosto profesionální. Děkuji!