Helena Z.

Helena Z.

Відповідає протягом 1 години на 80% повідомлень.
80% 1 год.
Приймає нових учнів

Helena Z.

Приймає нових учнів

Nabízím výuku angličtiny, španělštiny a italštiny

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Je mi 39 let a výukou jazyků se zabývám již od střední školy, kdy jsem poskytovala soukromé hodiny. Po skončení střední školy jsem nastoupila na Filozofickou fakultu MU, kde jsem studovala Španělskou a Italskou filologii. Po skončení VŠ jsem pracovala v několika mezinárodních firmách, avšak to nebylo úplně pro mě sedět celý den u počítače. Tak jsem se rozhodla, že se budu výuce jazyků věnovat na plný úvazek. Začala jsem pracovat v jazykových školách a firmách, poté jsem učila na střední škole a gymnáziu, nicméně mě to nenaplňovalo tak, jak výuka jazyků klienty, kteří mají o jazyk opravdový zájem. V době působení na střední škole jsem si dodělala bakalářský obor na Pedagogické fakultě se zaměřením na angličtinu. Nyní učím soukromé on-line hodiny, ve kterých se zaměřuji především na konverzaci. Moje hodina sestává z: konverzace (cca15-20min), prohloubení gramatických jevů (15-20min), porozumění čtenému textu, popis obrázku, atd.
Vlastním diplom ze Všeobecné státní zkoušky z angličtiny a mezinárodní diplom CILS B2 z italštiny a DELE B2 ze španělštiny.

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Irina H.

Irina H.

Неперевірена заявка

Mužů jen doporučit . Skvělý přístup .

Markéta R.

Markéta R.

Неперевірена заявка

Dcera se učí s paní Helenou italštinu online - je moc spokojená, hodiny ji baví, paní učitelka mi průběžně posílá hodnocení, jak výuka postupuje, což oceňuji. Dcera studuje ze svého vlastního zájmu, není to klasické doučování kvůli školním povinnostem. Líbí se mi, že Helena Z. na ni nijak netlačí, ale zároveň ji motivuje postupovat.

Petra H.

Petra H.

Неперевірена заявка

Skvele. Dcera se za pul roku zlepsila v anglictine o jeden stupen. Vysledky ve skole jsou vyborne - komunikuje plynule a bez obav. Po zkusenostech jsem prihlasila i syna, aby byl pripraven na mat. zkousku.

Jana S.

Jana S.

Неперевірена заявка

Paní Helenka, je skvělá učitelka. Je empatická a hlavně má se mnou trpělivost. Pořád mě chválí, ale já nechápu za co. 😊 Určitě bych ji doporučila. Mě učí italštinu.

Petra H.

Petra H.

Неперевірена заявка

Diky doucovani zvladla dcera behem dvou mesicu opravne zkousky z latiny s prehledem. I obavy z online vyuky byly neopodstatnene. Bajecna. Rozmluvila mou malomluvnou dceru.