Daniel K.

Daniel K.

Відповідає протягом 3 годин на 100% повідомлень.
100% 3 год.

Daniel K.

Kvalitní doučování angličtiny, informatiky, fyziky a matematiky v Olomouci, Třebíči a jejich okolí, a to včetně doučování online.

  • 3 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
Ціна Від 300 Kč/год.

Опис

Zdravím, jmenuji se Daniel a jsem studentem anglického jazyka a informatiky se zaměřením na vzdělávání. Studuji na pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Anglický jazyk jsem schopen doučit na úrovni ZŠ, SŠ i VŠ, informatiku na úrovni ZŠ a SŠ. Dále také nabízím doučování matematiky pro ZŠ a fyziky pro ZŠ a SŠ - i v těchto oborech mám zkušenosti a jsem schopen žáky připravit na vše, co je může na jejich cestě ke vzdělání potkat.

Doučování je pro mě praxe k mému budoucímu povolání. Nabírání zkušeností do výuky je nedílnou součástí pedagogické praxe, tak proč s tím nezačít už při studiu.

A co lze od mojí výuky očekávat? individuální přístup, komunikativnost, flexibilitu, trpělivost srozumitelnost, názornost a především přátelský přístup. Styl výuky přizpůsobuji studentům na míru tak, abych maximálně rozvinul jejich potenciál.

První hodina je zkušební, a tedy se platí až v případě, že bude doučovaný spokojený s tím, co mohu nabídnout.

Co se lokací týče, tak v týdnu jsem schopen doučovat v Olomouci a o víkendech v okolí Třebíče. Pátky mohu vyučovat na obou místech, záleží na preferenci, a v případě zájmů jsem schopen i víkendy minimálně jednou za 14 dní přesunout do Olomouce.

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.