Jitka R.

Jitka R.

Відповідає протягом 15 годин на 100% повідомлень.
100% 15 год.
Приймає нових учнів

Jitka R.

Приймає нових учнів

Nabízím doučování anglického jazyka, českého jazyka a zeměpisu.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  350 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 350 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Jsem Jitka, vystudovaná geografka z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy, momentálně žijící v Praze. Během několika let jsem studovala a pracovala hodně v zahraničí. Anglický jazyk využívám každý den, ať už díky svému zaměstnání (komunikace se studenty, moderování akcí nebo diskuzí v anglickém jazyce), tak i v osobním životě.

Ve volném čase se již přes 3 roky věnuji psaní recenzí, kde je výborná úroveň češtiny nutností. Ráda pomohu, jak s gramatikou, sylabem, diktáty, tak i s psaním esejí.

V rámci Prahy mohu kamkoliv dojet nebo se můžeme sejít v kavárně. Lekce jsou možné také online. Výuku koncipuji vždy na základě domluvy a potřeb studenta, proto pevně věřím, že najdeme vždy ten nejlepší způsob spolupráce.

Možnost skupinových lekcí je za mírný příplatek (záleží na počtu studentů).
Taktéž můžeme vše domluvit na první konzultaci, která je pro prvních 20 minut zdarma. :)

Типи уроку

Standardní lekce

350 Kč / 55 хв.
Václav H.

Václav H.

Неперевірена заявка

Jitka mě doučovala Angličtinu několik týdnů. Musím říct, že jsem se za tu dobu dost posunul. Naučil jsem se správně používat časy, podmínky a fráze, kvůli kterým jsem ji vyhledal. Učení s ní mě moc bavilo a rozhodně jí doporučuji. Je kamarádská, spolehlivá, a je to moc fajnová osoba, se kterou jsem si každou hodinu moc užil. 😉

Ernst B.

Ernst B.

Неперевірена заявка

Jsem Němec a učím se česky. Jitka je velice kvalifikovana a trpělivá ucitelka, s ni se ucit je zabava.

Відповідь репетитора:

Moc děkuji. Mám z naší dlouhodobé spolupráce opravdu radost. :)

Kristýna F.

Kristýna F.

Неперевірена заявка

Recenze moc často nepíši, ale tady se nedá jinak! Dostala jsem se do situace, kdy jsem musela opakovat maturitu ze zeměpisu a tak se pro mě stala obrovským strašákem. Měla jsem to štěstí a našla slečnu Jitku, která mi předala za měsíc tolik informací, že jsem nakonec maturitu zvládla za 1. Doučování probíhalo online a já oceňuji úžasnou časovou flexibilitu, kterou mi mohla nabídnout. Nebyl problém, když jsem se musela omluvit, najít termín také ne, vstřícnost neuvěřitelná. Jde vidět že zeměpis má v kapse, a to jakou informace umí předat a přizpůsobit je zajímavostem a aktualitám mě bavilo. Lidský a stále profesionální přístup, po celou dobu přátelská atmosféry, pomohla mi i v praktických věcech, které jsem si odnesla do života. Načerpala jsem informace nejen o zeměpisu, ale i o cestování. Vše se potom odrazilo na mé výsledné známce. :) Jedině doporučuji!

Відповідь репетитора:

Moc děkuji za tak krásná slova! Ohromně mě těší, že jsem mohla pomoci, a že se ze zeměpisu stal kámoš a ne strašák. Přeju hodně vydařených cesta a úspěchů na VŠ :)