Jana M.

Jana M.

Відповідає протягом 13 годин на 100% повідомлень.
100% 13 год.
Приймає нових учнів

Jana M.

Приймає нових учнів

Doucovani anglictiny ze Skotska! Zacneme mluvit anglicky.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  500 Kč/год.
Ціна Від 500 Kč/год.

Опис

Ahoj, jmenuji se Jana a ziju uz 7 let ve Skotsku.

V ropnem meste Aberdeene jsem studovala anglictinu na North East Scotland College, kde jsem studium zakoncila slozenim zkousek s certifikatem C1 Advanced. Pak jsem studovala Psychologii na pate nejstarsi univerzite v Britanii a zakoncila studium magisterskym titulem. Momentalne pracuji jako Ergonom v hlavnim meste Skotska. S doucovanim mam zkusenosti uz od stredni skoly (Jazykove Gymnazium Pavla Tigrida) a z mistniho krouzku 'Language Exchange'.

Ma vyuka je adaptabilni k invididualnim potrebam, a proto na zacatku doucovani probereme hlavni cile a co chce student od doucovani ziskat. Na zaklade toho vytvorim studijni plan a cviceni, ktery studenty uspesne dovede k temto cilum. Rada pomuzu studentum pripravit se na specificke zkousky a zlepsit sblabsi oblasti, ale celkove vyuku zameruji na konverzaci. Mluveni je zaklad a naucime se nejvice prave kdyz nevime, jak se vyjadrovat. Idealni vyuka by zahrnovala ruzne temata, scenaria a take diskuze. Uroven se bude lisit na zaklade shopnosti studentu a cviceni tomu tak budou prizpusobene.

Jedna se o online vyuku (nebo klidne v Edinburgu pokud se tu chystate na vylet ci delsi pobyt); lekce trva 45 minut. Prvni 10- ti minutovy chat na seznameni je zdarma.

Типи уроку

Standardní lekce

500 Kč / 55 хв.