Sofía G.

Sofía G.

Відповідає протягом 6 годин на 100% повідомлень.
100% 6 год.
Приймає нових учнів

Sofía G.

Приймає нових учнів

Lekce Španělštiny a Angličtiny

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 3 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  500 Kč/год.
Ціна Від 500 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Jako lektorka španělštiny a angličtiny nabízím online lekce pro děti i dospělé, kteří chtějí zlepšit své jazykové dovednosti nebo z jazykem úplně začínají.

Moje maminka pochází z Madridu a tatínek je Čech, takže mluvím plynně česky a mohu vysvětlit všechny nuance jazyka i v češtině. Vystudovala jsem španělský a anglický jazyk na Masarykově univerzitě v Brně, takže mám zkušenosti s výukou obou jazyků a věřím, že vám mohu pomoci dosáhnout svých jazykových cílů.

Mé lekce jsou interaktivní a založené na praktickém použití jazyka, aby se studenti co nejlépe připravili na běžné situace. Využívám různé techniky výuky, jako jsou konverzace, cvičení poslechu, čtení a psaní, abych zajistila, že se studenti učí komplexně a efektivně.

V mém volném čase ráda cestuji do Španělska, Itálie a kdekoli, kde je teplo. Miluji jídlo, zvířata a přírodu, takže ráda sdílím své zážitky s mými studenty.

Přijďte se mnou učit a zlepšit své jazykové dovednosti z pohodlí vašeho domova! Kontaktujte mě a domluvme si první lekci. Těším se na vás!

Типи уроку

Standardní lekce

500 Kč / 55 хв.
Hanka M.

Hanka M.

3 проведених заняття

Chtěla bych se podělit o své pozitivní zkušenosti s paní lektorkou. Velmi trpělivá a vstřícná učitelka, která se snaží zjistit, jaké jsou mé jazykové potřeby a přizpůsobit svou výuku tomu. Její lekce jsou vždy dobře připravené a interaktivní, což mi pomáhá zlepšit svou schopnost mluvit a porozumět jazyku. Co se mi nejvíce líbí na výuce, je to, že se zaměřuje na praktické použití jazyka v reálných situacích, což mi pomohlo zlepšit se v komunikaci s rodilými mluvčími. Její výklad je velmi srozumitelný a pokud potřebuji něco vysvětlit v češtině, není problém. Moc děkuji za lekce!