Jakub V.

Jakub V.

Приймає нових учнів

Jakub V.

Приймає нових учнів

Doučování angličtiny pro začátečníky a středně pokročilé.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  350 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 350 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:

Опис

Vítám vás na mém profilu, kde nabízím doučování angličtiny.

Co mě přivedlo k doučování? Především to byl pocit, že bych měl předávávat své znalosti dál. O prázdninách roku 2022 jsem absolvoval zahraniční pobyt na Maltě se společností Education First, který jsem zakončil získáním certifikátu EFSET C2. Dále jsem se účastnil programu Erasmus+ v Portugalsku, kde jsem získal cenné zkušenosti s mezikulturním učením. Kromě toho jsem také vlastníkem certifikátu Cambridge úrovně C1.

Doučováním se zabývám již přibližně jeden rok. Během této doby jsem měl možnost pracovat s různými studenty různých věkových skupin a úrovní angličtiny. Aktuálně doučuji 10 studentů, kterým se snažím zdokonalit jejich jazykové dovednosti.

Mým stylem výuky je komplexní přístup k anglickému jazyku. Snažím se vytvořit podnětné a interaktivní hodiny, které motivují studenty k aktivnímu zapojení. Využívám různé metody a materiály, jako jsou konverzační cvičení, čtení, poslech, psaní a gramatika, abych posílil a rozvinul všechny aspekty angličtiny. Důraz kladu na praktické použití jazyka a rozvoj komunikačních dovedností.

Типи уроку

Standardní lekce

350 Kč / 55 хв.

фото та сертифікати