Aima Z.

Aima Z.

Відповідає протягом 27 годин на 100% повідомлень.
100% 27 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Aima Z.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Your English Personal Trainer

  • 5/5 (оцінка від 7 студентів)
  • 176 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Od začátečníků po pokročilé vám mohu pomoci zlepšit vaše znalosti angličtiny pomocí přirozených konverzací se zaměřením na praktickou každodenní angličtinu, kterou můžete použít v reálných slovních situacích.

Jistota v psané i mluvené angličtině vám může otevřít svět příležitostí pracovat na Slovensku, v jiných zemích Evropy nebo v zemi vašich snů. Jako Bali, Ostrov bohů, kde sídlím poté, co jsem vystudoval profesionální učitelku angličtiny.

​​Je mi líto, že neumím slovensky, ale nebojte se, naše lekce budou probíhat výhradně v angličtině, což urychlí vaši křivku učení a během chvilky vás dostane na vrchol.
Umím být velmi trpělivý a chápavý, ale zároveň chci vidět rychlé výsledky naší individuální výuky. Chci, abyste byli oddaní učení a zároveň se bavili naší personalizovanou konverzací.

Začněme okamžitě pracovat na vaší slovní zásobě, naučte se praktické fráze pro různé situace, pokec, formální e-mailovou komunikaci. Poté, co vytvoříme přátelské a neformální prostředí, které podporuje interaktivitu, bude snadné zaměřit se na své individuální cíle.

Lekce mohou probíhat přes Zoom, Google Meet, Microsoft Teams nebo zde na platformě. Jsem rád, že s vámi mohu mít 20minutovou zkušební lekci zdarma.

Těším se, že se rozrostete a zlepšíte :)

From beginners to advanced students, I can help you improving your English skills with natural conversations, focusing on practical day to day English you can use in real word situations.

Being confident in both written and spoken English can open a world of opportunities for you to work in Slovakia, in other countries in Europe or in the country of your dreams. Like Bali, the Island of Gods, where I’m based after I graduated as a professional English teacher.

​​Sorry I can’t speak Czech, but no worries with that, our lessons will take place exclusively in English, speeding up your learning curve and taking you to the top in no time.
I can be very patient and understanding, but at the same time I want to see quick results for our one-to-one teaching. I want you to be committed in learning, while having fun with our personalised conversation.

Let’s start immediately to work on your vocabulary, learn practical phrases for different situations, small talk, formal email communication. After we create a friendly and informal environment that encourages interactivity, it will be easy to focus on your individual goals.

Lessons can take place over Zoom, Google Meet, Microsoft Teams or here on the platform. I'm happy to have a 20 minutes trial lesson with you for free.

(Next price packages will be increment - January 1st 2024)
Duration of the lesson - 55 minutes
If you can't book a lesson for some reason,
kindly send me a message

Looking forward to seeing you growing and improving :)

Типи уроку

Trial lesson

Trial lessons are only available between 5 a.m. and 12 p.m

Безплатно / 20 хв.
Monthly Plan

Fixed slot every day, Monday to Friday Time slot 5 a.m - 15 p.m. 5 classes a week, each week of the month. (20hours/month) Fixed low price of 6000 CZK/month Pros: constant and regular progress, lowest price Cons: you need to be committed and motivated!

300 Kč / 55 хв.
Denní pas Angličtina / DayPass English

You don't want to commit with a long term package? The day pass offers the flexibility of learning English whenever you want. Available Monday to Friday from 6 A.M - 3 P.M Nechcete se zavázat k dlouhodobému balíčku? Denní pas nabízí flexibilitu učení se angličtině, kdykoliv chcete. K dispozici od pondělí do pátku od 6:00 do 15:00.

450 Kč / 55 хв.
Flexible weekends plan

Minimum 6 hours a month, flexible time from 6AM to 3PM Saturday and Sunday only Price: 500CZK/hour

500 Kč / 55 хв.
Tatiana K.

Tatiana K.

59 проведених занять

Aima ví co dělá a rozumí své práci. Je velmi přizpůsobivá, přátelská její hodiny jsou o domluvě. Jestli se učíte z učebnice anebo jen chcete konverzovat a upevnit znalosti Aima je ten správný lektor, který Vám dá co potřebujete. Každopádně se očekává, že budete mít alespoň minimální základy.

Jan M.

Jan M.

20 проведених занять

Skvělý člověk se skvělou energii. Baví mě hodiny s ni a o nic vic nejde. 100%Doporučuji

Nikola M.

Nikola M.

17 проведених занять

Máme za sebou pár konverzačních lekcí a já chci pokračovat dál. Aima se opravdu snaží vše srozumitelně podat, když nerozumím hledá způsoby a cesty, jak to vysvětlit. I to je pro mne způsob učení a jsem vděčná, že je trpělivá, snaživá a připravená na naše lekce. Doporučuji i ostatním studentům, kteří neví, jestli si mohou se svou znalostí jazyka dovolit komunikovat s cizincem, za mě nejlepší volba.

Tomáš P.

Tomáš P.

2 проведених заняття

Velice příjemné konverzační lekce. Aima mi pomohla získat sebedůvěru v praktické hovorové angličtině a odbourat zbytečný strach. Tím, že při lekcích není jiná možnost než mluvit anglicky, to prostě přijde zcela přirozeně. Mockrát děkuji

фото та сертифікати