David S.

David S.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.

David S.

Matika bez stresu a efektivně - doučování s úvodní hodinou zdarma

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:

Опис

Rád vás připravím na testy, přijímačky, maturitu nebo vám pomohu s průběžnou přípravou. Bez vody se plavat nenaučíte - můj styl výuky spočívá v počítání, důsledné opravě a zase počítání. Matematika na základní a střední škole je zejména o pečlivosti a dobrých početních zvycích - chce to sice trpělivost, ale matematiku se na této úrovni může naučit každý.

Je mi 20 let a jsem studentem prvního ročníku informatiky na Českém vysokém učením technickém v Praze (ČVUT). Matematiku jsem si oblíbil na základní škole, kde jsem chodil do matematické třídy. Maturoval jsem z matematiky, fyziky, angličtiny a českého jazyka na gymnáziu Olomouc - Hejčín. Ze všech předmětů se mi podařilo získat "jedničku" - "výborný".

Na doučování jsem se dal již na střední škole. Doučoval jsem matematiku jednak zadarmo (občas za dobrou večeři) spolužáky z gymnázia, jednak za peníze známé známých a i pár studentů přímo z tohoto portálu.

Vzhledem k současné situaci preferuji doučování online. Mám dvě webkamery - jednu namířenou na mě a druhou na papír s příklady. Moje metoda spočívá v tom, že si pro vás na naši hodinu připravím příklady a potom si nechám diktovat, jak byste je vy samostatně řešili. Já nadiktovaná čísla píšu na papír a když se na něčem zaseknete, naťukávám řešení či začínám kompletně od začátku s teorií a k příkladu se později vracíme. Výhodu vidím v tom, že se příklady naučíte samostatně řešit a přitom společně zjišťujeme, v čem máte mezery. Na tyto mezery se poté zaměříme a vypočítáme příklady speciálně na ně (většinou jsem schopen takové jednoduché příklady na míru vytvořit sám na místě).

Jestli vám online forma výuky nevyhovuje, nemám problém za vámi dojíždět kamkoli po Olomouci (případně blízké okolí). Za dojíždění si účtuji individuálně podle vzdálenosti od svého bydliště.

Pokud jsem vás zaujal a chcete využít mých služeb, určitě mě kontaktuje přes tuto stránku. Úvodní hodina je na zkoušku zdarma.

Těším se na spolupráci!

фото та сертифікати