Milena D.

MUDr. Milena D.

Відповідає протягом 19 годин на 20% повідомлень.
20% 19 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Milena D.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Lékař s 13letou praxí v přípravě na medicínu/veterinu

  • 17 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 400 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Should you need translation into English, let me know.

Hledáte zapáleného pozitivně naladěného lektora, který své studenty rozhodně nebere jen jako další položky v pořadí? Pak čtěte dále ! :)

Mým cílem je poskytovat služby nejvyšší kvality.
Jsem lékařka a milovník vědy.

Věděli jste, že 100 gramů botulotoxinu stačí k vyhubení celého lidstva? A proč se vakcinaci říká vakcinace?

Na úspěšnosti mých studentů (nejen budoucích mediků .-) mi velmi záleží a proto ode mě můžete očekávat maximální úsilí .-)
Ke svým studentům přistupuji jako ke svým přátelům.
Mám svou práci velmi ráda a troufám si říci, že je to poznat.

Dozvíte se ode mě i spoustu užitečných pomůcek, které Vám studium velmi zjednoduší, ušetří spoustu času a budou se velmi hodit v budoucím studiu.

Doučuji prostřednictvím Skype, z pohodlí Vašeho domova.

Specializuji se mimo jiné na přípravu klientů k přijímacím zkouškám na Lékařské a Veterinární fakulty.
Mám mnohaleté zkušenosti a za sebou řadu spokojených úspěšných klientů.
Jde mi hlavně o to, aby student látku skutečně POCHOPIL a lekce ho bavily a měl výhodu nad ostatními studenty.
Naučím i starší studenty bez základů .-)
Výhodou kurzů u mě je i to, že mám sama zkušenosti s mnoha fakultami v rámci přijímacích zkoušek a mám tedy velký přehled o aktuálních požadavcích a znalost know-how. Důraz kladen také na oblíbené chytáky.
Dotazy ráda zodpovím.

Типи уроку

Zkušební lekce

Těším se

Безплатно / 20 хв.
Standardní lekce

400 Kč / 60 хв.
Ondřej S.

Ondřej S.

Неперевірена заявка

Nejlepší soukromá lektorka, kterou jsem měl možnost potkat. Vše vysvětluje s nekonečnou trpělivostí a zájmem. Opravdu si myslím, že jsou pro ni mé znalosti důležité. Slečna Duke mi několikrát pomohla i ve svém volném čase, nad rámec plánovaných lekcí, když jsem potřeboval akutně něco řešit. Mohu ji všem vřelw doporučit.

Anna V.

Anna V.

Неперевірена заявка

Nejúžasnější doučovatelka na světě!🌍❤️ Mimo hodiny, které byly přímo úžasné, protože mi paní Milena dokázala vše vždy perfektně vysvětlit a přidala třeba i různé zajímavosti, tu pro mě byla vždy když jsem ji potřebovala (když jsem měla problém s příkladem během týdne nebo potřebovala s něčím poradit). Také musím vyzdvihnout její zájem o své studenty- v době přijímaček se vždy optala jak to dopadlo a měla jsem v ní velkou psychickou oporu. Říkám si, jaké jsem měla velké štěstí, že jsem narazila zrovna na ni! A paní Mileno, rozhodně se na vás neobracím naposledy!☺️🤍

Anna T.

Anna T.

Неперевірена заявка

S doučováním paní Mileny jsem byla velmi spokojená! Vždy se snažila odpovědět na všechny mé dotazy a pomohla mi se dostat na mou vysněnou LF :) nesmírně obdivuji její odbornou znalost a moc děkuji!

Peter S.

Peter S.

Неперевірена заявка

Just perfect ! Lessons with Mrs Duke are always interesting and you can always feel that she enjoys the lessons herself (which is really important for me). I wanted lively lessons of biochemistry and someone really professional. Both boxes ticked off. Thank you so much for making the exam so much easier ! Peter

Eva V.

Eva V.

Неперевірена заявка

Paní Duke má zlaté srdce ! Den před zkouškou mi (o půlnoci ! ) spočítala (a to, prosím, zdarma ) 8 příkladů z fyziky ke zkoušce, se kterými jsem si vůbec nevěděla rady. A nejen, že mi tím zachránila krk (a zkoušku jsem udělala jen díky jejím naprosto perfektním a do posledního detailu rozepsaným postupům), ale i víru v dobré lidi :-) Ještě jednou nesmírně děkuji ! S úctou a přáním všeho dobrého Eva Vondráková.

фото та сертифікати