Luboš C.

Luboš C.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Luboš C.

Приймає нових учнів

Účetní a lektorské služby, co frčí...

  • 8 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  600 Kč/год.
Ціна Від 600 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Je mi sedmadvacet let. Mám vystudovanou Obchodní akademii v Olomouci, mám za sebou pětiletou praxi v oblasti vedení účetnictví. Mám více jak dvouletou praxi na pozici lektor účetnictví (mzdové, podvojné, jednoduché). V současné době vlastním živnostenský list na účetní a lektorské služby. Spolupracuji se vzdělávacími agenturami Škola Populo, jazyková škola Lingua a v neposlední řadě Romea o.p.s. Je pro Vás účetnictví velkým strašákem? Nevíte, co znamenají pojmy Má dáti a Dal? Tak to je nejvyšší čas s tím něco udělat.

Типи уроку

Standardní lekce

600 Kč / 55 хв.
Laura Š.

Laura Š.

1 проведене заняття

Vynikajuci prístup a flexibilita pána Ľuboša spolu s jeho znalosťami z účtovníctva mi pomohli k spraveniu skúšky z tohto predmetu. Ak máš z účtovníctva strach či si úplne stratený tak neváhaj a kontaktuj pána Ľuboša, ktorý všetko vysvetli ľudskou rečou tak, aby tomu každý pochopil. Za mňa 100%. Doporučujem všetkým

Anita D.

Anita D.

Неперевірена заявка

Profesionální přístup a super domluva. Díky panu Chlandovi mám za sebou úspěšnou maturitu, můžu jen doporučit!

Jiri P.

Jiri P.

Неперевірена заявка

Z účetnictví jsem propadal a za 3 měsíce se blížily jarní maturity. Bylo mi jasné, že maturitu budu dělat až v září. Pan Chlanda mi srozumitelně vysvětlil účetnictví od úplného začátku a měl obrovskou trpělivost. Díky němu jsem složil JARNÍ maturitní zkoušku s vyznamenáním. Z praktické zkoušky z účetnictví jsem dostal 1, z ústního zkoušení taky 1. Doporučuji, je to mistr ve svém oboru :)

Jiří P.

Jiří P.

Неперевірена заявка

Skvělý přístup, trpělivost, časová flexibilita a rychlá komunikace. Z účetnictví jsem neuměl absolutně nic, vše mi vysvětlil úplně od nuly. Z maturitní písemky jsem nakonec dostal za jedna :) Můžu jenom doporučit.

Viera K.

Viera K.

Неперевірена заявка

Moc děkuji za flexibilitu, ochotu, vstřícnost a skvělý přístup, hlavně vysvětlení "česky", jednodušeji. Díky panu Lubošovi, jsem zvládla zkoušku z předmětu Daně. Všem můžu jenom doporučit.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (7)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Luboš C.

Účetnictví

Dobrý den, poradíte mi někdo, jak je to správně? Děkuji

Luboš C.

účtování

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak správně vypočítat tyto příklady. co přesně mám dělat s MD a D nevím co tam patří.

Luboš C.

Účtování

Nepomohl by někdo s řešením této úlohy ? Děkuji

Luboš C.

Aktiva a pasiva

Ahoj, pomohl by mi někdo rozdělit položky v tabulce na aktivní a pasivní ? Děkuji.