Kamila Š.

Kamila Š.

Відповідає протягом 13 годин на 30% повідомлень.
30% 13 год.

Kamila Š.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 400 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Studuji ve 3. ročníku na Masarykově univerzitě (obor informatika) v Brně. Mám dlouhodobou zkušenost s doučováním dětí během střední školy v Ostravě a momentálně i během vysoké v Brně a online. Doučuji převážně matematiku a angličtinu, po domluvě jsou však možné i jiné předměty (němčina, čeština, fyzika, chemie, informatika).

Типи уроку

Informatika/Programování

Jsem studentkou informatiky v 1. ročníku magisterského studia umělé inteligence. Baví mě programování v Pythonu, ale ráda se věnuju i dalším IT oblastem. Mohu doučit základy nejrůznějších programovacích jazyků (Python, Java, C#, C, C++, JavaScript...), pokročilejší témata pak hlavně v Pythonu. Ale vždy záleží na domluvě, z VŠ mám všeobecný přehled v různých odvětvích IT.

400 Kč / 60 хв.
Matematika ZŠ/SŠ/VŠ

Studuji Informatiku a s matematikou jsem v úzkém kontaktu. Úspěšně jsem z ní složila jak státní, tak školní maturitní zkoušku. Doučuji žáky jak základních, tak středních škol. Po případné domluvě mohu doučit i určité témata z vysokoškolské matematiky.

400 Kč / 60 хв.
Angličtina - ZŠ/SŠ/konverzace

Angličtině se aktivně věnuji a baví mě. Úspěšně jsem složila certifikát FCE na úrovni B2 v roce 2019. Minulý rok jsem studovala půl roku v Austrálii. Angličtinu ráda doučím v jakékoliv formě, ať už pomoc s učivem ze školy, tak konverzaci.

400 Kč / 60 хв.
Dušana T.

Dušana T.

Неперевірена заявка

Kamilku radi doporučujeme ! Milá dochvilná, prijemná slečna na úrovni, ktorá vysvetlí, čo treba.