Petr S.

Petr S.

Petr S.

Lektor anglického jazyka

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  450 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 450 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Student oboru Anglický jazyk v pedagogice.

Tříletá profesní praxe pro jazykové agentury v Pardubicích (Sunrise language agency, EVZ, Skřivánek).

Mé profesní zkušenosti zahrnují lektorství všech věkových a jazykově dovednostních kategorií. Zkušenost s výukou skupinovou i výukou jednotlivců.

Možnost přípravy k maturitě, mezinárodně certifikovaným zkouškám, univerzitním oborům, pracovním pohovorům, a jiným.

Věřím, že každý student je svými schopnostmi a potřebami jedinečný, čemuž se snažím vždy vyjít co nejvíce vstříc. Na všem potřebném se řádně domluvíme.

:) Těším se na případné setkání, či hovor :)

Типи уроку

Standardní lekce

450 Kč / 55 хв.
Renata B.

Renata B.

Неперевірена заявка

časově flexibilní a moc sympatický člověk... petrovi jsem se ozvala z důvodu budoucího vycestování do UK za prací jako au-pair a sama jsem věděla, že na tom s angličtinou nejsem tak dobře, jak bych se na práci v cizině cítila.. musím říct, že díky jeho přístupu a znalostem mi byly jeho hodiny velkým přínosem.. momentálně mluvím plynule anglicky a petr mi velmi pomohl))

Anoli Š.

Anoli Š.

Неперевірена заявка

Naprosto úžasný, všechno, co jsem kdy potřebovala ke zkouškám vysvětlil, vůbec jsem se nestyděla komunikovat,zeptat, naopak i teď sama vidím, ze jsem udělala velký pokrok. Hodiny byly zábavné, příjemné, naučné. S výukou jsem naprosto spokojena. Díky Petře Monika

Anoli Š.

Anoli Š.

Неперевірена заявка

Studium AJ, jmenovitě s Petrem, jsem započala na popud mého zaměstnavatele. Tedy jako úplný začátečník a z toho plynoucími obavami z neznáma. Již při první hodině se ovšem moje pochybnosti díky profesionální a kamarádské atmosféře s Petrem rozplynuly. Lekce byli vždy připravené přímo mně na míru, ať už šlo o procvičování výslovnosti , poslechu či gramatiky. Velice také oceňuji časovou flexibilitu a přístup k mým požadavkům. Petra doporučuji všem, kdo chtějí získat skvělé znalosti AJ.

Dandy W.

Dandy W.

Неперевірена заявка

S Petrem jsme pracovali převážně na konverzačních dovednostech a rozšiřování mé slovní zásoby. Jeho přístup byl profesionální, příjemný a uměl vést konverzaci zábavným směrem, díky čemuž jsem se při dialogu cítila vždy dobře. Rozhodně ho mohu doporučit.