Johanka H.

Johanka H.

Відповідає протягом 1 години на 70% повідомлень.
70% 1 год.

Johanka H.

Angličtina pro začátečníky i pokročilé, příprava na FCE. Čínština a španělština pro začátečníky. Chemie - organika, anorganika, analytika. Čeština.

  • 5/5 (оцінка від 3 студентів)
  • 7 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  330 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 330 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Ahoj,
Studuji obor Environmentální inženýrství a analýza na VŠCHT v Praze. Mám Bc. titul z chemie a technologie ochrany životního prostředí z Ostravy. Doučuji dvě korejské děti angličtinu a češtinu a strašně mně to baví. Už třetím rokem studuji čínský jazyk ze zvědavosti. Mám dva certifikáty z Konfuciovy třídy na VŠB-TUO, kde se učím čínštinu. Studovala jsem 3 roky španělštinu a pokračuji v samostudiu. Byla jsem v Barceloně, kde jsem se týden učila španělsky a dostala jsem také certifikát. Jsem členem organizace ESN-VŠB TUO, která pomáhá zahraničním studentům. Díky této organizaci jsem také zlepšila své jazykové schopnosti. Chtěla bych pomoct lidem, kteří se chtějí zlepšit i v tom co je zrovna nebaví a nejde jim. "Inteligence není určena, jde rozvíjet snahou". Těším se na vás, pokud mi napíšete budu jen ráda. Jsem ochotná vám plně pomoci.

Типи уроку

Standardní lekce

330 Kč / 55 хв.
Jakub K.

Jakub K.

2 проведених заняття

Maximální spokojenost, můžu jedině doporučit.

Judita C.

Judita C.

1 проведене заняття

Johanku vřele doporučuji, komunikace byla rychlá a její příprava vždy na jedničku. Nebylo to se mnou zrovna jednoduché, ale s její trpělivostí jsme to vždy zvládli. Dávám 10 hvězdiček z 10

Michaela R.

Michaela R.

1 проведене заняття

Johanku jako doučovatelku mohu doporučit všemi deseti!!! Doučování mě baví, Johanka všechno mi hezky a pořádně vysvětlí a díky ní vše chápu. Připravujeme se právě na zkoušku a můžu ji 100% věřit. Vždycky připraví cvičební materiály, které mi pak i naposílá, je ochotná mi kontrolovat úkoly a má velikou trpělivost. Rozhodně doporučuji! :)

B P.

B P.

1 проведене заняття

Doučování s Johankou vřele doporučuji. Pomohla mi s chemii na úrovni SŠ, VŠ. Ochotná, pomoci i na poslední chvíli . Přátelská, vstřícná, časově dostupná. Přizpůsobí se potřebám žáka. B. P.

Tereza V.

Tereza V.

Неперевірена заявка

skvela a rychla komunikace,mohla skoro vzdycky kdyz jsem potrebovala,pripravila me na certifikat B2 mela pripravenych opravdu spoustu online cviceni,ktere se mnou probirala,byla jsem moc spokojena<33

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Johanka H.

Hydroxidy

Co je to pH? Co podle ní určujeme? Jak měříme pH? Kde se využívá měření pH? Předem děkuji