Radek Š.

Radek Š.

Відповідає протягом 2 годин на 40% повідомлень.
40% 2 год.
Приймає нових учнів

Radek Š.

Приймає нових учнів

Doučování češtiny a angličtiny na míru

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Zdravím, jmenuji se Radek Šuta a jsem studentem magisterského oboru Český jazyk a literatura na Masarykově univerzitě v Brně.

Nabízím kvalitní a flexibilní doučování českého a anglického jazyka pro základní i střední školy (včetně komplexní přípravy k maturitě a přijímacím zkouškám na všechny typy škol z obou předmětů), dále češtiny pro cizince a němčiny pro začátečníky (se zaměřením na základní gramatiku a slovní zásobu). Kromě individuálního doučování (soukromě i přes agenturu) mám zkušenosti i se skupinovou výukou češtiny pro cizince (na jaře letošního roku jsem učil ukrajinské uprchlíky, nyní působím jako lektor češtiny v jazykové škole).

Doučování nabízím v online formě (přes Skype) za cenu 350 Kč/hod nebo osobně v Brně (v takovém případě se na ceně můžeme domluvit.

Na doučování mě nejvíce baví fakt, že kromě předávání znalostí druhým učím taktéž sám sebe. Věřím v individuální přístup a vzdělávání nenásilnou a zábavnou formou. Těším se na Vás!


Praxe:

září 2018: vedení kurzu základů češtiny pro zahraniční studenty Erasmus+ na MUNI

leden-prosinec 2019: Škola Populo Brno (doučování českého jazyka pro ZŠ a SŠ)

od září 2020: individuální doučování online (příprava k maturitě a přijímacím zkouškám na SŠ z českého jazyka, výuka češtiny pro cizince)

duben–červenec 2022: Organizace pro pomoc uprchlíkům, Brno (intenzivní kurz češtiny pro ukrajinské uprchlíky)

od července 2022: Czech Courses Brno (lektor češtiny pro cizince)


Certifikáty:

angličtina: CAE (úroveň C1)