Dorota Z.

Dorota Z.

Dorota Z.

Doučování angličtina, němčina

  • Пропонує онлайн-заняття

Опис

Ahoj jmenuji se Dorot, je mi 23 a jsem studentkou financí na Vysoké škole ekonomické. Vzhledem k současné situaci ovšem nabízím lekce zejména online, anebo v okolí Pardubic.
Angličtinu i Němčinu mám na úrovni C1.
Anglický jazyk beru jako základní výbavu a vzhledem ke studiu financí ovládám i business English. Němčina je pak čistě srdeční záležitost a věřím že můj vřelý vztah k ní, by mohl namotivovat a rozmluvit i vás.
Oba jazyky jsem aktivně využívala například na mém Erasmus-výjezdu (WU Vídeň), kde jsem úspěšně absolvovala finanční předměty v obou jazycích. Také jsem působila dva roky po sobě o letních prázdninách (pokaždé na 2 měsíce) jako Au-pair v Německu. V Praze jsem zase 2 roky doučovala angličtinu 3 děti ze základní školy (9 let) a jednu slečnu na gymplu (14 let), také jsem půl roku vedla anglický kroužek ve školce. Oba jazyky jsem pak aktivně užívala i v oblasti daňového poradenství (na pozici daně - junior).

Doučování anglického i německého jazyka nabízím do úrovně B2, tedy o level nižší než je moje úroveň, abych měla prostor Vás posouvat dál. Zlepšovat úroveň C1 již je spíše úkol pro rodilé mluvčí. Průběh hodin záleží hodně na individuální domluvě a subjektivních potřebách. Můžeme pilovat konverzace, dohánět školní látku podle témat v učebnici, nicméně mám k dispozici i vlastní materiály (učebnice). Hodně tedy záleží na domluvě, jak si výuku společně nastavíme.