René G.

René G.

Відповідає протягом 48 годин на 100% повідомлень.
100% 48 год.+

René G.

Pokiaľ to myslíte s angličtinou vážne, veľmi rád Vám pomôžem

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Som absolvent Ekonomickej fakulty Technickej univerzity v Košiciach a bývalý študent fakulty medzinárodných vzťahov Vysokej školy ekonomickej v Prahe. Mám za sebou niekoľko pracovných pobytov v USA (Work & Travel), certifikát z angličtiny City & Guilts na úrovni B2. 15 mesiacov som pracoval v medzinárodnom týme pre spoločnosť Amazon, kde bola angličtina jediný komunikačný jazyk a angličtinu využívam aktívne každý deň - v písomnej a aj v hovorovej podobe. S doučovaním mám niekoľkoročnú skúsenosť či už v ČR alebo na Slovensku. Ak to myslíte s angličtinou vážne, veľmi rád Vám s ňou pomôžem.

Monika E.

Monika E.

Неперевірена заявка

Jestli chcete,aby student doopravdy něco uměl,tak vřele doporučuji.Velice milý a chytrý lektor.Nemrhá časem,věnuje se výuce.Nebudete litovat dobré investice a lepší cestě ke vzděláni

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

René G.

PROCENTA - úkol

Štěpán si v pondělí koupil 3 stejné hokejové puky. Za všechny dohromady zaplatil x Kč. V úterý si koupil další dva stejné puky za cenu, která byla o 15 % nižší než v pondělí. Třetí den koupil jeden puk, přičemž cena byla o 20 % vyšší než v úterý. Kolik korun Štěpán zaplatil za všechny puky?

René G.

Jak vypocitam kolik %

Neto cena 80 Hruba cena 100 Jak vypocitam kolik % bylo aplikovano. Mam neto cenu, mam bruto cenu a potrebuji vedet, kolik % bylo dano na neto, aby byl vysledek 100 bruto?