Lucie V.

Lucie V.

Відповідає протягом 17 годин на 100% повідомлень.
100% 17 год.

Lucie V.

Doučování češtiny, angličtiny, základní němčiny, matematiky i příprava k přijímacím zkouškám nebo maturitě v Praze a okolí

  • 45 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Studium na osmiletém gymnáziu v Praze jsem úspěšně zakončila maturitou a nyní pokračuji na VŠ v Brně. Český, anglický, německý jazyk i matematika patřily k mým oblíbeným předmětům a právě z nich mi v hlavě utkvělo nejvíce vědomostí. Pevně věřím, že budu schopna srozumitelným způsobem své znalosti předat dál. Budu se snažit, aby student látce lépe porozuměl a ne se jen vše bifloval.
>>Nabízím následující doučování:
- český jazyk - ZŠ, SŠ
- matematika - ZŠ
- anglický jazyk - ZŠ, SŠ
- německý jazyk - ZŠ, SŠ
- přijímací zkoušky ČJ+M - 5., 7. i 9. třída
- maturita ČJ+AJ

*Do konce školního roku 2023/24 nepřijímám nové studenty, děkuji za pochopení.*

Типи уроку

Zkušební lekce

Na úvod bych ráda studenty trochu poznala, za jakým účelem doučování vyhledali a co od něj očekávají. Pověděli bychom si, co konkrétně je potřeba doučovat a zkusili bychom si, jak by podle toho běžné doučování probíhalo. Také považuji za samozřejmost, aby studenti poznali mě - s kým se vlastně budou učit a jaký mohou očekávat přístup. Celkově je zkušební lekce o zjištění, zda si navzájem budeme rozumět a bude se nám společně pohodově pracovat. PRO REZERVACI LEKCE MĚ KONTAKTUJTE PŘES ZPRÁVY, KDE SE DOMLUVÍME NA KONKRÉTNÍM TERMÍNU DLE VZÁJEMNÝCH ČASOVÝCH MOŽNOSTÍ.

150 Kč / 60 хв.
Standardní lekce

PRO REZERVACI LEKCE MĚ KONTAKTUJTE PŘES ZPRÁVY, KDE SE DOMLUVÍME NA KONKRÉTNÍM TERMÍNU DLE VZÁJEMNÝCH ČASOVÝCH MOŽNOSTÍ.

300 Kč / 60 хв.