Jakub Š.

Jakub Š.

Відповідає протягом 6 годин на 100% повідомлень.
100% 6 год.
Приймає нових учнів

Jakub Š.

Приймає нових учнів

Doučování matematiky

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
Ціна Від 300 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Dobrý den
jmenuji se Jakub a studuji aplikovanou matematiku. Matematika mě nesmírně baví a zároveň ji moc rád vysvětluji ostatní lidem. Jsem schopen doučovat matematiku na úrovni ZŠ, SŠ i VŠ. Bydlím v Malešicích, ale jsem ochoten dojíždět kamkoliv po Praze s tím, že pokud by mi cesta k Vám a zpátky domů trvala déle než 35 minut, tak bude lekce o 100 - 200 Kč dražší. Cena za 60 minut doučování ZŠ, nebo SŠ matematiky je 300 Kč. VŠ matematika je 400 Kč za 60 minut a 500 Kč za 90 minut. Pište prosím rovnou na email.
Email:sornajakub@gmail.com

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Jakub H.

Jakub H.

Неперевірена заявка

Doučování bych označil jako velmi účinné s očividnými výsledky. Všechno učivo velmi podrobně a pochopitelně vysvětlil. Cena je vzhledem k jeho zkušenostem a schopnostem více než opodstatněná. Určitě doporučuji!

Karla Ž.

Karla Ž.

Неперевірена заявка

Určitě doporučuji. Hledala jsem někoho kdo připraví dceru k přijímací zkoušce z matematiky, Jakub mé očekávání splnil na 100 %. Oceňuji hlavně jeho profesionální přístup, pohodové, ale velmi efektivní doučování.

Katerina T.

Katerina T.

Неперевірена заявка

Velmi doporučuji! Výborný a srozumitelný výklad,obrovská vstřícnost vyučujícího a časová flexibilita.Syn si za pár měsíců oblíbil matematiku a zlepšil prospěch☺️

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Jakub Š.

slovni uloha

dobry den, nevedel by nekdo postup, prosim?

Jakub Š.

Definiční obor funkce

Dobrý den, snažím se vyřešit definiční obor funkce na obrázku ale vychází mi jinak než když si řešení zkusím zobrazit v programu wolfram alpha. Dokážete mi prosím někdo poradit v čem dělám chybu? Děkuji