Renata M.

Renata M.

Відповідає в середньому протягом 8 годин
8 год.

Renata M.

Účetnictví a daně - žádná věda

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки

Опис

V oboru účetnictví působím více jak 28 let, sedmým rokem učím na střední škole předměty účetnictví a finance. Mám vystudovanou VŠ v oboru účetnictví a finanční řízení firmy, pedagogické minimum na NIDV a andragogiku na UJAK Praha. Při výuce se snažím propojit teorii a praxi. Vzhledem k tomu, že v oboru působím řadu let není problém uvádět spoustu praktických příkladů.

V poslední době se mi množí poptávky na pomoc při online testech na všech úrovních škol. Tyto služby neposkytuji. Nabízí doučování, ale ne, že za studenty budu psát test.

Jana L.

Jana L.

Неперевірена заявка

Paní Renata je skvělá. Doučovala mě daně, opravdu vše dokonale zná. Je velmi milá a příjemná což velmi pomáhá, když už tak je člověk z toho celý vystresovaný. Určitě paní Renatu budu ještě potřebovat.

Monika G.

Monika G.

Неперевірена заявка

Rychle a dobre vysvetlovanie

Tereza Č.

Tereza Č.

Неперевірена заявка

Mám doučování účetnictví s paní Renatou a musím říct, že takový přístup, učitel - žák sem ještě nezažila. Paní Renata je neskutečně milá, trpělivá a co se týče zkušeností, opravdu tomu, co učí rozumí, což se nedá říct o všech učitelích... Připraví a naučí přímo na míru danému člověku. Rozvahu, se kterou sem měla celkem problém, i když teď vlastně nechápu proč, mi dokázala vysvětlit za 2 hodiny a věřím, že s účtováním taky pak nebude problém. Mohu jedině doporučit.

Jana Š.

Jana Š.

Неперевірена заявка

Paní renata mě doučovala účetnictví a za 2 měsíce jsem se naučila podvojně účtovat a zvládla hned prvně zápočet. Jsem s ní velmi spokojená a mohu vřele doporučit.