Oskar K.

Ing. Oskar K.

Відповідає протягом 17 годин на 90% повідомлень.
90% 17 год.
Приймає нових учнів

Oskar K.

Приймає нових учнів
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Som čerstvo doštudovaný inžinier oboru Chemie ochrany životního prosředí na chemickej fakulte VUT v Brne. V Brne aj naďalej žijem a pracujem. Od r. 2012 som držiteľom všeobecnej štátnej jazykovej skúšky z anglického jazyka úrovne B2, pričom anglickému jazyku sa venujem už niekoľko rokov. Strednú školu som ukončil na Gymnáziu Laca Novomeského v Bratislave, kde som získal cenné znalosti angličtiny, ako aj základy nemeckého jazyka. V lete roku 2014 som absolvoval dvojmesačnú pracovnú stáž (práca v laboratóriu org. chémie) v Nemeckom meste Rostock, kde som pracoval a prezentoval výsledky svojej práce výhradne v odbornej angličtine. Nerobí mi problém prísť za študentom alebo urobiť hodinu cez skype. Som pripravený pomôcť študentovi strednej školy s prípravou na maturitu, ako aj komukoľvek, kto potrebuje získať sebavedomie pri rozprávaní, pripraviť sa na skúšku, prípadne posunúť svoju angličtinu na vyšší level.

Patrik P.

Patrik P.

Неперевірена заявка

Oskar, vždy byl perfektně připravený na hodinu. Používal, přehledné schémata a obrázky. To mě pomohlo se orientovat v časech atd. Je velmi trpělivý a vše pěkně vystvětluje. Celé tohle doučení mělo pak obrovský vliv na to, že jsem udělal všechny části maturitní zkoušky. Moc mu děkuji

Ing. L.

Ing. L.

Неперевірена заявка

Pan Oskar k nám chodí doučovat více jak 1 rok. Je pečlivý, příjemný, odborně zdatný a vždy připravený jak na hodinu chemie, tak hodinu angličtiny. Dodržuje dohodnutý čas, David si ho chválí, že mu rozumí, látka je dobře vysvětlena a na hodiny s ním se vždy těší.

фото та сертифікати