Michael M.

Michael M.

Michael M.

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

All lessons will focus on what is important to you: - From basic to advanced conversation – Situational English: either work related, university, socialising, shopping, telephone etc – Prepare for Cambridge PET, FCE, CAE, CPE, IELTS /English language/IELTS exams – Improving essay writing – Proof reading / checking work for grammar and correct punctuation. Contact me for futher details. Michael

Reference (2)

+ Přidat referenci
Radek Š.

Radek Š.

Neověřená reference

Naprostý souhlas s předchozí referencí. Objednali jsme pro syna 10 lekcí angličtiny přes skype. První 2 lekce bez problémů, další bez předchozí omluvy ze strany učitele neodučeny. Po dlouhém shánění lektora pak ještě 2 proběhly v náhradních termínech (ovšem jen se zvukem, bez obrazu). Poté již jen na skypu zpráva naprosto smyšleně dehonestující našeho syna s oznámením, že výuka končí. Následné četné pokusy o kontakt marné, telefonní číslo nedostupné, naprosto neúspěšná i snaha osobně vymoci zbytek peněz nazpět. Jedním slovem příšerné chování. Rád bych dal jen záporné hvězdy, ale referenci nelze uložit bez označení aspoň jedné.

František S.

František S.

Neověřená reference

Dobrý den, nemyslel jsem, že budu někdy z někoho tak znehucený jako nyní z tohoto pána. Naprostá tragédie, nenaleťte prosím jako já. Objednal jsem si 10lekcí přes skype-naláká Vás na 1 lekci zdarma(telefonní číslo na mobil na stránkách tohoto pána je nefunkční).Ve smluvené časy je bez omluvy nedostupný. Je to podvodník, nenaleťte jako já. Vrácení peněz řeším podáním trestního oznámení. Chování pána je jako z pralesa,jednu hvězdu jsem dal, aby mně systém pustil dále, nedal bych nic.