Michaela D.

Michaela D.

Odpovídá do 19 hod., na 30% zpráv
30% 19 hod

Michaela D.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend

Popis

Ahoj, mé jméno je Michaela, mám 21 let a touto formou bych chtěla pomoci studentům, kteří mají problémy s učením nebo potřebují podrobněji vysvětlit učivo.

Český jazyk - Je to jazyk, se kterým jsme v kontaktu každý den a je potřeba ho umět na výbornou! Já osobně se českému jazyku věnuji již několik let. Tento předmět je můj koníček a baví mě. Pokud propadáš nebo jen potřebuješ doplnit znalosti, ozvi se. Jestli-že potřebuješ pomoci s přípravou na maturitu nebo na přijímací zkoušky na SŠ, dej taky vědět!

Účetnictví - Zda-li jsi studentem nástavbového oboru podnikání nebo čtyřletého oboru podniká a nejdou Ti základy nebo celkově účetnictví, účtování, podvojné účto, atd...Ráda Ti pomůžu a společně se na to podíváme. Mám odmaturováno z účetnictví za 2.

Gastronomické předměty - zda-li studuješ gastronomické učiliště nebo gastro střední školu a nepotřebuješ pomoci s předměty jako jsou stolničení, technologie vaření, potraviny a výživa nebo třeba pomoci s napsáním SOP - samostatné závěrečné práce, tak dej vědět!

Anglický jazyk - Doučování nabízím pouze začátečníkům, především 1.stupeň základní školy.

Pokud jsem Vás zaujala a potřebuje doučit nějaký z uvedených předmětů, ozvěte se a domluvíme detaily.
Přeji Vám hezký den, Michaela